Jääkiekko

KooKoo solmi peräti yhdeksän jatkosopimusta -Nikkilää ei nähdä ensi kaudella Kouvolassa

Yhdeksän jatkosopimuksen joukossa on pelaajia jokaiselle pelipaikalle. Petteri Nikkilä ei jatka Kouvolassa.KooKoon kauden 2022–2023 joukkue alkaa rakentumaan, sillä yhdeksän joukkueessa päättyneellä kaudella 2021–2022 pelannutta pelaajaa jatkaa joukkueessa myös tulevalla kaudella! KooKoolla oli aiemmin ensi kautta koskeva pelaajasopimus niin ikään yhdeksän pelaajan kanssa.

KooKoo käyttää aiemmissa sopimuksissa olleet optiovuodet maalivahdin Nick Malíkin sekä puolustajien Riku Tuomolan ja Saku Vesterisen sekä Teemu Rautiaisen ja Jesse Nurmen osalta.

Nimensä kokonaan uusiin jatkopahveihin ensi kauden osalta kirjoittivat Joose Antonen, Teemu Engberg, Samuli Ratinen ja Kasperi Ojantakanen.

− Nick (Malík) ryösti loppukaudeksi maalin itselleen ja hänellä on varmasti vielä ulosmitattavaa ja parhaat pelit edessäpäin. Joose oli selvästi tehokkain ylivoimapelaajamme runkosarjassa, joten hänen ympärilleen on hyvä jatkossa lähteä rakentamaan tehokkaampaa tekemistä. Myös Jesse Nurmen kehitystä on varmasti mielenkiintoista seurata ensi kaudella, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen sanoi tiedotteessa.

24-vuotias hyökkääjä Eetu Paasovaaran sopimuksessa ollutta optiota ei ole käytetty ja 29-vuotias puolustaja Petteri Nikkilä on päättänyt käyttää sopimuksessaan olleen ulkomaanoption.

Vixi