Jääkiekko

Kalle Matikainen mukaan IPK:n hyökkäykseen ensi kaudeksi

22-vuotias hyökkääjä Kalle Matikainen siirtyy IPK:n miehistöön yksivuotisella sopimuksella.Iisalmen Peli-Karhut on solminut pelaajasopimuksen 22-vuotiaan hyökkääjä Kalle Matikaisen kanssa. Matikainen pelasi viime kaudella vahvan tulokaskauden Mestiksessä SaPKon riveissä.

Oululähtöinen Matikainen on käynyt läpi Oulun Kärppien juniorimyllyn, ja pelannut sen jälkeen kaksi kautta Jukurien organisaatiossa pelaten myös ensimmäiset Liiga-ottelunsa. Viime kaudella Mestis-tulokaskautensa SaPKossa pelannut Matikainen iski 51 ottelussa tehopisteet 13+20=33. Matikainen valittiin joulukuussa kuukauden tulokaspelaajaksi Mestiksessä.

− Viime vuoden Mestis-tulokaskaudella 33 pistettä, siitä on hyvä jatkaa eteenpäin ja haluamme auttaa hänen kehitystään. Kallella on valtava potentiaali ottaa vielä seuraava askel kohti liigakaukaloita, kommetoi IPK:n toimitusjohtaja Jarmo Ylisipola seuran verkkosivuilla.

Matikaiselta löytyy myös Liigakokemusta Mikkelin Jukureista kahdelta kaudelta yhteensä neljä ottelua ja yksi syöttöpiste.

Vixi