Jääkiekko

Jykevä nuorukaispuolustaja Nikolas Matinpalo jatkaa Ässissä

Jykevä puolustaja Nikolas Matinpalo jatkaa Ässissä yksivuotisella sopimuksella.Porilaisten patapaidassa jatkaa yksivuotisella sopimuksella 23-vuotias puolustaja Nikolas Matinpalo.

– Nikolas Matinpalo on hyvät raamit omaava puolustaja. Hän on kova urheilija, harjoittelija ja väkevä kamppailupelissä sekä hänellä on sopivalla tavalla aggressiivinen peliote puolustuspelissä. Nikolas taistelee aina tilanteet loppuun asti ja uhrautuu joukkueen eteen.

– Nikolaksella on oikeastaan takana ensimmäinen ehjä kausi ammattilaisena siten, että hän pystyi vakuuttamaan paikkansa pelaavassa kokoonpanossa. Odotamme, että hän pystyy edelleen nostamaan perustasoaan, kommentoi Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula tiedotteessa.

– Olen viihtynyt hyvin Porissa ja asiat ovat toimineet hyvin Ässissä. Ei minulla siis ollut mitään syytä vaihtaa seuraa ja jatko täällä oli selvä päätös. Joukkueessa on hyvä ilmapiiri ja saimme pelisysteemiä loppukaudella paremmaksi, niin siitä saamme hyvää jatkumoa ensi kauteen, kommentoi Matinpalo tyytyväisenä tiedotteessa.

Vixi