Jääkiekko

Joonas Larinmaa saapuu veljensä joukkuekaveriksi

Mestiksen pistepörssin viime kaudella voittanut Joonas Larinmaa TUTO Hockeyhin.
Mestis-joukkue TUTO Hockey on solminut kauden 2021-22 kattavan sopimuksen tehohyökkääjä Joonas Larimaan kanssa. Larimaa kiekkoili viimeksi turkulaisväreissä kahdeksan vuotta sitten, silloin A-nuorissa. Tulevaa kautta Larimaa odottaa innokkaana.

-Tässä on monta vuotta tullut kierrettyä maita ja mantuja. Onkin todella siistiä vihdoin palata kotikaupunkiini ja TUTOon. Kupittaa on aina ollut rakkain areenani, taustoittaa Larinmaa valintaansa.

Viime kauden 28-vuotias Larinmaa edusti KeuPaa. Hyökkääjä takoi 31 ottelussa tehot 13+26=39 ja voitti Mestiksen pistepörssin. Hänet palkittiin myös sarjan parhaana hyökkääjänä ja valittiin tähdistökentälliseen. Kauden aikana Larinmaa pääsi kokeilemaan myös liigavauhtia, kun esiintyi JYPin paidassa kuudessa ottelussa.

Larinmaa on edustanut Mestiksessä aiemmin myös Jokipoikia kausina 2015-2020. Kaikkiaan hänellä on tilillään 298 Mestis-ottelua. Palkintokaapista löytyy kaudella 2015-2016 joensuulaisseurassa saavutettu pronssimitali.

Ainut sukunsa edustaja TUTOssa Larinmaa ei ole, sillä hänen pikkuveljensä Jesper pelaa myös turkulaisseurassa tulevalla kaudella. .

− Joonas on tyyppinä johtava pelaaja pukukopissakin. Hän tulee toimimaan tärkeänä esimerkkinä myös joukkueemme nouseville nuorille hyökkääjille, arvioi tiedossa Virpiö.

Vixi