Jääkiekko

JHT:lle kaksi uutta puolustajaa

JHT tiedotti hankkineensa kaksi uutta puolustajaa ensi kaudeksi.Suomi-sarjassa pelaavan JHT:n puolustukseen liittyvät 21-vuotias Eetu Onikki ja 23-vuotias liettualainen Kostas Gusevas. Kalajokelaisseura tiedotti asiasta Facebook-sivuillaan. Molempien sopimukset ovat yksivuotisia.

– Täytyy olla tyytyväinen että saatiin huippukaverit JHT paitaan, molemmilta löytyy kyllä potentiaalia kovempikin sarjoihin. Kostas on jo ehdoton huippupakki Suomi sarjaan. Odotetaan että ottaa isoa roolia joukkueessa niin tasakentällisillä kuin erikoistilanteissakin. Eetu on hieman nuorempi, kokemattomampi ja tulee nyt meille hakemaan todellista kosketusta miesten peleihin. Uskon silti että on kykenevä pelaamaan jo sarjan vaatimalla tasolla. Näistä kavereista on varmasti iloa ja hyötyä niin faneille kuin joukkueellekin, kommentoi JHT:n manageri Mika Siipola tiedotteessa.

Liettualaispuolustaja Gusevas kiekkoili viime kauden alun Latviassa HK Dinaburgan riveissä kuusi ottelua ilman tehopisteitä ja loppukausi sujui Ranskan toiseksi korkeimmalla tasolla Clermontin riveissä. Gusevas naputteli Ranskan jäillä kaikkiaan 16 otteluun tehot 3+6=9.

Ylöjärven Mutalasta kotoisin oleva Eetu Onikki, 21, on kiekkoillut kaksi viimeistä kautta pääsääntöisesti KOOVEE U20:n miehistössä. Viime kaudella hän pääsi ensimmäistä kertaa pelaamaan yhden ottelun Mestis-ottelun KOOVEEn paidassa sekä yhden II-divisioonan ottelun KOOVEE II:ssä.

Vixi