Jääkiekko

Jack Rodewald vahvistaa TPS:n hyökkäystä

Tshekin pääsarjassa viime kaudella kiekkoillut Jack Rodewald vahvistaa TPS:n hyökkäystä.

TPS on tehnyt yksivuotisen sopimuksen 27-vuotiaan kanadalaishyökkääjä Jack Rodewaldin kanssa. Rodewald oli voittamassa viime kaudella Tshekin Extraliigan mestaruutta HC Ocelari Trinecin joukkueessa. Oikealta ampuva Rodewald iski Trinecille runkosarjassa 22 ottelussa viisi maalia 10 syöttöä ja pudotuspeleissä 16 ottelussa kuusi maalia ja kolme syöttöä.

Viime kausi oli Rodewaldille ensimmäinen Euroopan kaukaloissa. Sitä ennen hän pelasi 255 AHL-ottelua tehoin 60+57=117 ja esiintyi myös kymmenessä NHL-ottelussa Ottawa Senatorsin riveissä kausilla 2017−2019 ilman tehopistemerkintää ja yksi kahden minuutin jäähy.

− Saamme riveihimme erittäin vahvan ja monipuolisen hyökkääjän. Rodewald on hyvin käyttökelpoinen myös erikoistilanteissa, kuvaili tiedotteessa TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio.

– Luonnollisesti olen erittäin tyytyväinen tästä sopimuksesta. On hienoa päästä perinteikkääseen seuraan, joka haluaa menestyä. Koen, että tämä siirto oli minulle paras vaihtoehto, kertoo puolestaan Rodewald.

Katso tarkemmat Jake Rodewaldin uratilastot täältä.

Kuva: hcocelari.cz

AnaGonda