Jääkiekko

IPK:n maalivahti Eetu Randelin siirtyy Tapparaan loppukaudeksi

Tapparan maalilla vakuuttanut Eetu Randelin jatkaa loppukauden ajan kirvesrintojen riveissä.Liigan kärkiseura Tampereen Tappara tiedottaa solmineensa loppukauden kattavan pelaajasopimuksen maalivahti Eetu Randelin kanssa. 22-vuotiass Randelin on esittänyt erinomaisia otteita Tapparan tolppien välissä.

Randelin on pelannut alkukauden vuokrasopimuksella Tapparassa. Hän on esiintynyt kahdeksassa Liiga-ottelussa torjuntaprosentin ollessa komea 93,78. Se on koko sarjan kovin lukema.

Kahdessa edellisessä ottelussaan Randelin ei ole päästänyt maaliakaan. Espoossa syntynyt maalivahti on aloittanut maalinsuulla tällä kaudella kuusi Liiga-ottelua, joista Tappara on voittanut jokaisen.

– Randelin on osoittanut päivittäisellä tekemisellään harjoituksissa ja hyvillä otteillaan peleissä, että miehen paikka on Liigassa. Hän on myös ollut nyt koko kauden osa joukkuetta, joten olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme kiinnitettyä miehen loppukaudeksi, urheilupäällikkö Antti Tuomenoksa kommentoi Tapparan verkkosivuilla.

Vixi