Jääkiekko

Ilves vahvistuu kahdella ulkomaalaispelaajalla loppukaudeksi

Tshekkiläispuolustaja Daniel Gazda ja kanadalaishyökkääjä Colton Beck pelaavat loppukauden Ilveksessä.
31-vuotias kanadalaishyökkääjä Colton Beck on kiekkoillut tällä kaudella ICEHL-sarjassa itävaltalaisseurassa Dornbirner Bulldogin riveissä 45 ottelua tehoilla 13+20=33. Beck oli Dornbirner -joukkueen varakapteeni. Hän pelaa ensimmäistä kautta Euroopassa. Beck on pelannut kaikkiaan Pohjois-Amerikassa 343 AHL-runkosarjaottelua, joissa hän on merkkauttanut pisteet 42+68=110.

Tšekin pääsarjasta PSG Berani Zlínin joukkueesta saapuva puolustaja Daniel Gazda, 24, iski tällä kaudella 47 ottelussa tehot 11+10=21, joilla hän oli joukkueensa paras pistemies ja sarjan puolustajien maalipörssin kärki. Hän on pelannut kaikkiaan Tshekin liigassa 191 runkosarjaottelua tehoilla 24+31=55. Gazda pelasi viime kaudella Tšekin A-maajoukkueessa seitsemän ottelua, joissa hän teki yhden maalin.

− Colton Beck pystyy pelaamaan kaikkia hyökkäyksen paikkoja, ja hänen kokemuksensa, asenteensa ja työmääränsä tulevat varmasti auttamaan meitä loppukauden aikana. Daniel Gazda tuo vaihtoehtoja puolustukseemme ja yhden mahdollisen lisäkortin katsottavaksi ylivoimapeliimme. Hänen laukauksensa on erinomainen, eikä hän pelkää käyttää sitä. Näiden vahvistusten myötä saamme joukkueeseemme tarvitsemaamme lisäsyvyyttä ja vaihtoehtoja, kommentoi urheilujohtaja Timo Koskela Ilveksen tiedotteessa.

Vixi