Jääkiekko

Hyökkääjä Oskari Siiki sopimukseen Hokin kanssa

Oskari Siiki on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen Kajaanin Hokin kanssa.

26-vuotias Oskari Siiki omaa kokemusta Liigasta ja Mestiksestä. Hän on pelannut kiekkourallaan 167 liigaottelua TPS:n ja Bluesin paidassa, joissa hän on tehtailut tehot 20+19=39.

Siiki on solminut yksivuotisen sopimuksen Kajaanin Hokin kanssa. Hän on erittäin tuttu Hokin päävalmentaja Pasi Räsäselle SaPKon mestaruuskaudelta 2016-2017.

– Oskari tuli mestaruusvuonna loppukaudeksi Savonlinnaan ja oli iso palanen meidän joukkuetta. Hän pystyy pelaamaan keskellä sekä laidassa, ja hän on monipuolinen kahden sunnan hyökkääjä. Oskari tuo joukkueeseen arvokasta kokemusta, sillä hän on nähnyt voittamista ja tietää mitä se vaatii, Hokin päävalmentaja Räsänen kertoo tiedotteessa.

– Olen vähän ihmetellytkin, miksei hän pystynyt TPS:ssä ottamaan seuraavaa steppiä. Oliko silloin niin paljon omia junnuja edellä? Nyt hän on tekemässä toista tulemista ja hänessä on potentiaalia meidän kärkiketjuihin, Räsänen kehuu.

Parhaalla kaudellaan 2019–2020 Siiki iski TUTOn paidassa 37 ottelussa tehot 9+15=24.

Päättyneellä kaudella Siiki tahkosi HockeyEttanin Karlskronin sekä Suomi-sarjaa HCIK:n riveissä.

– Ihmisten kanssa kun juttelin, niin tuli tosi hyvä fiilis Hokista ja Kajaanista. Räsäsen Pasi valmensi mua SaPKossa kun voitettiin mestaruus ja tykkään tosi paljon Räpsän tavasta valmentaa. Se oli yksi suuri syy Kajaaniin tulemisessa, Siiki kertoo tiedotteessa.

– Ylipäätään tämä on hieno mahdollisuus minulle näyttää taas mihin pystyn vaikean viime kauden jälkeen.

Siiki pelaa Hokissa numerolla 3.

Kuva: hokki.fi

Vixi