Jääkiekko

Hyökkääjä Jarno Palola palaa Kalajoelle

Viime kauden Kiekko-Raahessa pelannut hyökkääjä Jarno Palola palaa takaisin Kalajoelle.
Hyökkääjä Jarno Palola, 28, solmi Suomi-sarjassa kiekkoilevan JHT:n kanssa yksivuotisen sopimuksen. Palola kiekkoili viime kauden Raahe-Kiekossa 18 runkosarjaottelussa tehoin 8+13 ja pudostuspelejä hänelle kertyi viisi ottelua ja tehoin 1+2. Kaikkiaan Palolalle on kertynyt Suomi-sarjan runkosarjaotteluja 316, joissa on kertynyt tehot 108+177=285.

Palola tuo JHT:n miehistöön rutkasti kokemusta ja taitoa. Suomi-Sarjan hyökkääjäeliittiin jo useamman kauden kuulunut Palola tulee taas viihdyttämään Pirkonsuon Pyhätön kotiyleisöä suorituksillaan. Viimeisimmät uroteot JHT-paidassa nähtiin kaudella 2019-2020, jolloin Palola vei nimiinsä koko sarjan pistepörssin (37peliä, 26+35=61) ja valittiin sarjan parhaaksi hyökkääjäksi. Palkintokaapista löytyy JHT:n paidassa voitetut Suomi-Sarjan kultamitali kaudelta 2017-18, hopeamitali kaudelta 2016-17 ja pronssimitali kaudelta 2015-16.

– Nyt kun Jamo liittyy joukkueeseen, meidän hyökkäyskalusto rupee pikku hiljaa näyttämään toivotunlaiselta. Jamo tuo meille hirveän määrän ratkaisuvoimaa hyökkäypäässä, hän tulee olemaan merkittävässä roolissa tässä joukkueessa. Hän tuo paljon osaamista erikoistilanteisiimme. Ja hänen tuoma kokemus on erittäin tärkeää tälle meidän nuorelle joukkueelle, kommentoi JHT:n päävalmentaja Jesper Jalonen tiedotteessa.

Raimo Jalo