Jääkiekko

HIFK purki suomalaishyökkääjänsä Olli Palolan sopimuksen – uusi seura jo tiedossa

sHIFK on purkanut Olli Palolan sopimuksen. Palola siirtyy SHL:ään, kertoo Expressen.Liigajoukkue HIFK vahvisti tänään torstaina purkaneensa sopimuksen yhteisymmärryksessä hyökkääjä Olli Palolan. IFK:ssa flopannut Palola on siirtymässä Expressen-lehden tietojen mukaan SHL-seura Timrån riveihin.

24-vuotias Palola kiekkoili kahden viime kauden aikana HIFK:ssa 60 runkosarjaottelua ja seitsemän pudotuspeliä tehoilla 18+17=35. Kuluvalla kaudella Palola pelasi 23 ottelua tehopistein 3+2=5.

– Loukkaantumiset varjostivat ”Opan” kautta ja näemme tämän ratkaisun palvelevan kumpaakin osapuolta. Hän on kokenut ammattilainen ja haluammekin kiittää Ollia hänen ajastaan HIFK:ssa ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää tulevaisuuteen, HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen kommentoi seuran verkkosivuilla.

Olli Palola loppukaudeksi Timrå IK:n riveihin

Timrå IK tiedottaa verkkosivuillaan solmineensa loppukauden kattavan sopimuksen Palolan kanssa.

Palola pelasi kaudella 2020-2021 Ruotsin pääsarjassa Rögle BK:n riveissä 43 runkosarjaottelua tehoin 12+14=26 ja pudotuspelejä hänelle kertyi 14 ottelua tehden kuusi maalia.

– Olli on erittäin kokenut hyökkääjä, jolla on ennen kaikkea hyvä laukaus, jota hän voi käyttää useista eri paikoista. Hän on ahkera pelaaja, joka sopii hyvin pelijärjestelmäämme ja hänellä on rutiinilla ja pelityylillä, että hän pystyy pelaamaan monissa eri rooleissa, joissa tulee esiin sekä voima- että boxipeli, kommentoi Timrå IK:n urheilujohtaja Kimmo Kapanen tiedotteessa.

Juttuun lisätty tieto Timrå IK:n siirtymisestä kello 17:25.

Vixi