Jääkiekko

Henry Karjalainen palaa Ketterään

27-vuotiaan Henry Karjalaisen kiekkoura jatkuvat loppukauden Ketterän riveissä.Mestis-joukkue Imatran Ketterä tiedottaa verkkosivuillaan, että ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Henry Karjalaisen, 27, kanssa.

Karjalainen on kiekkoillut neljä viimeistä kautta Ketterän riveissä. Karjalainen oli alkukauden Vaasan Sportin liigajoukkueessa tryout-sopimuksella, mutta tryout jakso ei johtanut kauden mittaiseen sopimukseen.

Hän voitti viime kaudella Mestiksen ja Suomen Cupin mestaruuden. Viime kauden päätteeksi Karjalainen voitti myös Mestiksen runkosarjan pistepörssin 59 (15+44) pisteellä pelaamassaan 51 ottelussa. Pudotuspelejä hänelle kertyi 17 ottelua tehoin 3+8.

– Seurattiin “Henkan” tilannetta Vaasassa ja toivottiin hänelle siellä onnistumisia ja liigasopimusta loppukaudeksi. Nyt ei kuitenkaan vielä niin käynyt, joten oli helppo ratkaisu ottaa hänet meille takaisin loppukaudeksi. Henkka tuo taas varmasti juonikkuutta meidän hyökkäyspeliin ja ei varmasti jätä otteillaan katsomossakaan ketään kylmäksi, kertoo Ketterän urheilujohtaja Turkka Partanen seuran tiedotteessa.

Karjalainen nähdään tällä kaudella ensimmäistä kertaa jo ensi lauantaina kotipelissä KOOVEEtä vastaan.

Vixi