Jääkiekko

Geoff Plattin pelit JYPissä pelattu siirtyy loppukaudeksi Tapparaan

Kanadalais-valkovenäläishyökkääjä Geoff Platt ei jatka JYPissä enää. Hän siirtyy loppukaudeksi Tapparaan.Liigajoukkue JYP tiedotti verkkosivuillaan purkaneensa yhteisymmärryksessä kanadalais-valkovenäläishyökkääjä Geoff Plattin kanssa.

37-vuotiaan Plattin Liigaura jatkuu kuitenkin vielä, kun Tappara tiedottaa verkkosivuillaan solmineensa loppukauden kattavan sopimuksen Plattin kanssa.

Plattille on kertynyt pitkän uransa aikana kokemusta lukuisista jääkiekkosarjoista mukaan lukien NHL:stä, jossa hän pelasi aikanaan 46 ottelua Columbus Blue Jacketsin sekä Anaheim Ducksin riveissä tehden pisteet 4+10=14.

Liigassa Platt on kiekkoillut JYPin ja Ilveksen riveissä kaikkiaan runkosarjassa 63 ottelua tehoin 22+22=44. Hän on pelannut myös kolme pudotusottelua Liigassa tehden yhden maalin.

Plattin suurin maajoukkuesaavutus löytyy vuodelta 2003, jolloin hän oli mukana voittamassa alle 18-vuotiaiden MM-kultaa Kanadan-paidassa.

– Platt tuo Tapparan kokoonpanoon leveyttä suurien peliruuhkien alla. Menestyminen Mestarien Liigassa lisää otteluiden määrää ja matkustamista, muutoinkin ruuhkaisessa ottelukalenterissa. Platt liittyy Tapparan joukkueen mukaan tänään, Tappara kertoo tiedotteessaan.

Vixi