Jääkiekko

Expressen: Carl Jakobsson on lähdössä Kärpistä – uusi seura löytymässä Ruotsista

Ruotsalaislehti Expressen: Ruotsalaislaituri Carl Jakobsson ei jatka Oulun Kärppien vahvuudessa.Ruotsalaislehti Expressen uutisoi, että Oulun Kärpät on purkamassa ruotsalaislaituri Carl Jakobssonin tätä kautta koskevan sopimuksen. Lehden tietojen mukaan ruotsalaislaituri on siirtymässä HockeyAllsvenskanissa pelaavan Västerås IK:n riveihin.

– Färjestadissa yli 200 SHL-peliä pelannut Carl Jakobsson oli purkamassa sopimusta Kärppien kanssa. Hän on nyt tehnyt valintansa. HockeyAllsvenskan-seura Västerås nappaa Jakobssonin, jossa hän korvaa Brett Kempin, Expressen kirjoittaa.

23-vuotias Jakobsson siirtyi Färjestad BK:stä kesken viime kauden Oulun Kärppiin. Hän pelasi Liigan runkosarjassa 29 ottelua tehopistein 5+7=12 ja pelasi pudotuspeleissä yhden ottelun ilman tehopistettä. Tällä kaudella hän pelasi Kärppien riveissä yhden Liiga-ottelun.

Kärpät pelaa tänään torstaina 12. lokakuuta HIFK:n vieraana klo 18:30 ja Jakobsson ei ole Kärppien kokoonpanossa. Ottelua voi seurata ilmaiseksi MTV Subilta alkaen 18:00.

Vixi