Jääkiekko

Antti Erkinjuntti palaa RoKin vahvistukseen loppuvuodeksi

Liigan konkarihyökkääjä Antti Erkinjuntti, 36, palaa RoKiin 16 vuoden tauon jälkeen.Mestis-joukkue RoKi saa erittäin mieleisen paluumuuttajan riveihinsä, kun seuran oma kasvatti 36-vuotias Antti Erkinjuntti palaa Kirnuun RoKin pelipaitaan 16 vuoden tauon jälkeen. Seura tiedottaa verkkosivuillaan, että ovat solmineet loppuvuoden mittaisen sopimuksen Erkinjuntin kanssa.

Erkinjuntti pelaa jo viikonlopun otteluissa, mikäli siirtopaperit ehtivät kuntoon ennen perjantain ottelua. RoKi tiedottaa kokoonpanon tilanteesta perjantaina sosiaalisen median kanavissaan.

Erkinjuntin 16 vuoden kierrokseen on mahtunut 12 kautta Liigassa, ja kausi Sveitsin pääsarjassa sekä kaksi kautta Slovakian pääsarjassa. Liiga-otteluita Erkinjuntti on pelannut pudotuspelit mukaan luettuna 753, joissa hän on tehnyt 411 tehopistettä. Miehen vyöllä on myös yksi Suomen mestaruus, kolme hopeaa ja yksi pronssi. Ennen Liiga-uran alkua hän ehti voittaa myös Mestiksen mestaruuden ja pokkasi vuoden tulokkaan palkinnon. Suomen A-maajoukkueessa Erkinjuntti on pelannut viiden kauden aikana yhteensä 19 ottelua, joissa hän on tehnyt 7 tehopistettä.

− Antti on treenannut meidän kanssa koko syksyn ja hänellä selkeästi RoKi-sydän sykkii paidan alla. Antti on monipuolinen pelaaja tuoden meille paljon osaamista, ja lisää työkaluja monelle osa-alueelle, RoKin päävalmentaja Maso Lehtonen sanoo tiedotteessa.

Erkinjuntti kiekkoili kaksi edelliskautta Slovakian pääsarjaa HK Dukla Michalovcen riveissä. Kaikkiaan hän kiekkoili slovakiassa kahden kauden aikana runkosarjassa 62 ottelua tehopistein 15+25=40 ja pudotuspelejä hänelle kertyi 17 ottelua tehoin 6+2=8.

Vixi