Pelinurkka

WRC Generations -ajopeli tarjoaa ennakkotilaajille Marcus Grönholmin ikonisen Peugeot-ralliauton

NACONin julkaisema WRC Generations -rallipeli on nyt ennakkotilattavissa pc-tietokoneille ja pelikonsoleille.Kansainvälisen autoliiton FIA:n virallinen ajopeli WRC Generations on vauhdikas ja täyteläinen rallipelikokemus vailla vertaa. Maineikkaiden rallikuskien kanssa yhteistyönä tehty peli on rakkaudentunnustus sorateiden sankareille, jotka ovat uhmanneet teitä ja tienpientareita jo vuosikymmenten ajan. Pelissä juhlitaankin WRC:n pitkää uraa sekä historiaa muistellen että nykyaikaisilla autoilla ajaen.

Peli on nyt ennakkotilattavissa sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Näin peli julkaistaan yhtäaikaisesti sen kaikille pelialustoille, mikä onkin paras mahdollinen tapa ottaa ilo irti sekä pelin ristiinpelaamismahdollisuudesta että kiehtovasta liigapelitilasta..

Pelin ennakkotilaajat saavat erikoisetuna pelissä käyttöönsä Marcus Grönholmin ikonisen Peugeot 206 WRC -ralliauton vuodelta 2002.

Jos ei video näy alta, niin katso se tästä.


WRC Generations julkaistaan 3. marraskuuta sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

MI03