Pelinurkka

The Crew 2 -ajopelin uudessa lisäosassa liukastellaan jäällä

Ubisoft tuo The Crew 2 -ajopelin kuudennen pelikauden lisäosalle jääratoja ja erikoistilanteita.Dominion Frozen -lisäosa on ensimmäinen kerta, kun The Crow -pelisarjassa nähdään jään ja lumen peittämät liukkaat ajoradat. Kuudennen pelikauden viisi uutta avoimen maailman kisakenttää saavat jääpeitteen ja tuovat mukanaan yhdeksän uudenlaista kisatapahtumaa pelikauden aikana. Mitä ikinä pelaajat ovatkaan aiemmin oppineet liukkaalla ajamisesta, uudet jäiset radat tulevat haastamaan virtuaalikuljettajat ennennäkemättömällä tavalla.

Samalla pelin kuudennen kauden toinen osa tuo mukanaan uuden Motorpass-kausikortin. Sen myötä kerättäväksi tulee 50 palkintokerrosta täynnä ainutlaatuisia palkintoja. Tuttuun tapaan Motorpass on jaettu kahteen osaan, ilmaiseen ja maksulliseen, joten kerättävää riittää kaikille pelaajille. Uusia autoja ovat esimerkiksi hyperautoihin lukeutuva Saleen S7 Twin-Turbo Glacier Edition sekä katuajokisoihin sopivat Mazda RX-3 Supercharged Edition ja Dodge SRT Viper GTS Lightning Edition. Lisäksi palkintoina on valtava määrä koriste-esineitä, pelirahaa, uusia hahmoasuja ja paljon muuta.

Ilmaispalkintoihin lukeutuu muun muassa driftausluokan herkkupala Creators DeLorean DMC-12 Outadrift. Tämä erikoismalli perustuu tosielämän DeLorean-erikoismalliin, jonka suunnittelusta ja rakentamisesta on vastannut Alexandre Claudin. Kyseinen erikoisauto on mallinnettu tarkasti The Crew 2 -peliin.

Kaikkiaan Dominion Frozen -lisäosa sisältää peräti 48 erilaista koriste-esinettä, kuten animoituja kattoja, pelihahmon asuja, erilaisia pakokaasuefektejä, renkaita ja valaistuksia. Lisäksi lisäosa tuo mukanaan uusia autoja, kuten upean Lamborghini Reventón -hyperauton 19. lokakuuta. Lisäksi LIVE Summit -kisat jatkuvat tuttuun tapaan uusia haasteita tarjoten. Myös nämä pelihaasteet tarjoavat uusia palkintoja lunastettavaksi.

The Crew 2 Dominion Frozen -lisäosa tulee pelattavaksi 14. syyskuuta kaikille pelin alustoille.

Juttu jatkuu esittelyvideon jälkeen. Jos ei video näy alta, niin katso se tästä.


Ubisoft Ivory Tower -pelistudion kehittämä The Crew 2 tarjoaa pelaajilleen uskomattoman mahdollisuuden kokea Yhdysvaltojen teiden, vesien ja ilmojen vapaus lukemattomien eri kulkuneuvojen kyydissä. Olipa kyseessä nopeat formulat, kateutta herättävät moottoripyörät, huippunopeat veneet tai ilmojen valtiutta symbolisoivat lentokoneet, kyseessä on pelaajan vapaus. Avoimen pelimaailman vapaus tarjoaa taidoille haasteita ja mielelle rentoutumista niin yksin kuin moninpelissäkin. Olipa kyseessä tiukat kisat tai rauhallinen ympäristöjen tutkiminen, Amerikan Yhdysvallat rannikolta rannikolle ovat jokaisen koettavissa omaan tahtiinsa. Erilaiset ajomuodot katukisoista maastoralleihin ja freestyle-kisoista erilaisiin temppuihin antavat lähes loppumattoman mahdollisuuden itsensä toteuttamiseen ajoneuvosta toiseen.

The Crew 2 on julkaistu sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja Ubisoft+-pelipalveluissa. Pelin ikäraja on PEGI 12.

MI03