Pelinurkka

Suosittu Far Cry 6 -toimintapeli on pelattavissa ilmaiseksi tulevana viikonloppuna

Avoimen maailman toimintaa tarjoava Far Cry 6 -toimintapeli on pelattavassa ilmaiseksi 24.-27. maaliskuuta 2022.Far Cry 6 -toimintapelin voi ladata omalle pelilaitteelle jo ennakkoon tänä iltana ja sen jälkeen nauttia seikkailusta Yaran saarivaltion upeissa tunnelmissa. Peruspelin lisäksi myös pelin lisäosat ovat pelattavissa. Peliä voi pelata sekä yksin että kaverin kanssa yhteistyötilassa.

Samalla peli tulee rajoitetun ajan alennusmyyntiin usealla eri pelialustoilla, kuten Xbox-, PlayStation Store-, Epic Games Store-, Ubisoft Store- ja Stadia-kauppapaikoissa. Alennusprosentit vaihtelevat kaupoittain ja tuotekohtaisesti 35-50 prosentin välillä. Tarkemmat hintatiedot ja alustakohtaiset alennusmyyntipäivät voi tarkistaa pelialustojen kauppapaikoista.

Avoimen pelimaailman toimintapeli Far Cry 6 vie pelaajan trooppisessa saarivaltiossa käytävään sissisotaan. Pelaajan hahmona on vastarintataistelija Dani Rojas, jonka johdolla monet muutkin ovat valmiita tarttumaan toimintaan vapauden ja oikeudenmukaisuuden nimissä diktatuuria vastaan. Pelimaailma on monipuolinen ja tarjoaa koluttavaksi sekä reheviä viidakoita että pääkaupunki Esperanzan kaltaisia urbaaneja ympäristöjä. Pärjätäkseen ylivoimaista sotilasmahtia vastaan Danin täytyy sopeutua erilaisiin ympäristöihin sekä värvätä itselleen joukkoja. Lisäksi pelaaja tarvitsee avukseen monipuolista asevalikoimaa, erilaisia kulkuneuvoja sekä pelisarjan tunnetuksi tekemiä eläinkumppaneita. Pelin tarinavetoista kerrontaa on värvätty vahvistamaan joukko Hollywoodin palkittuja nimiä, joista tunnetuin on diktaattorijohtajana nähtävä karismaattinen Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul, The Boys).

Far Cry 6 on saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games Storen ja Ubisoft Storen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluista.

MI03