Pelinurkka

Logitech tuo elokuvamaisen valaistuksen vaikuttajille ja sisällöntuottajille

Logitech tuo myyntiin suoratoistovalaisimen, joka tuo valoa kuvauskohteelle elokuvamaisella väritarkkuudella.Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja Logitech tuo myyntiin suoratoistovalaisimen Logitech for Creators -tuotemerkin alla julkaistu Litra Clow -suoratoistovalaisin on suunnattu ensisijaisesti vaikuttajille ja sisällöntuottajille auttamaan laadukkaiden videoiden ja striimien luomisessa. Korkeatasoinen led-valaisin tuottaa tasapainoista ja neutraalia valoa TrueSoft-teknologian avulla. Näin saadaan aikaiseksi elokuville ominainen valaistus ja väritarkkuus, jotka tuovat kuvattavan kohteen esiin upealla tavalla.

– TrueSoft-teknologiaa hyödyntävä Litra Glow on helpoin ja laadukkain valaistusratkaisu mille tahansa työpöydälle, kommentoi Logitechin tuotepäälikkö Jasmine Apolinar.

– Suunnittelimme valaisimen ratkaisemaan sisällöntuottajien ja vaikuttajien arkipäiväisen ongelman eli vaatimattoman valaistuksen sekä liian kirkkaista valoista syntyvät terävät varjostukset. Litra Glow’n luonnollinen ja laajan sironnan valaistusteknologia takaa elokuvamaisen väritarkkuuden, joka saa kuvauskohteen suorastaan säteilemään silmiä rasittamatta, jatkaa Apolinar.

Juttu jatkuu esittelyvideon jälkeen. Jos ei video näy alta, niin katso se tästä.


Valaisimessa on mullistava reunaton diffuusori, jonka ansiosta valaistuksen kohde näkyy pehmeässä ja imartelevassa valossa. Se puolestaan korostaa kuvauksen ammattimaisuutta. Olipa kyse YouTube-videosta, Twitch-striimauksesta tai videopuhelusta, oikeanlainen ja luonnollisenkaltainen valaistus tekee ihmeitä. Hyvin kohdistettu valaisin saa kuvauskohteen näyttämään säteilevän upeana teräviä varjoja luomatta. TrueSoft-teknologian laaja valosironta tekee valaistuksesta pehmeän. Se korostaa luonnollisia värejä, mutta ei rasita silmiä. Litra Glow onkin läpäissyt tiukimmatkin testit, joten valaisimen käyttö on turvallista silmille myös pitkissä sessioissa.

Logitech Litra Glow on myös äärettömän helppo ottaa käyttöön, sillä valaisin on käyttövalmis vain liittämällä usb-johto tietokoneeseen tai muuhun jännitelähteeseen. Valaisimessa on viisi oletusasetusta, joista löytyy erilaisia vaihtoehtoja värilämpötilalle ja kirkkaudelle valaistustarpeen mukaan. Eri asetuksia voidaan säätää suoraan valaisimen painikkeilla. Valaistuksen tarkempi hienosäätö onnistuu helposti Logitech G HUB -ohjelmistolla, josta voidaan säätää värilämpötilaa ja kirkkautta sekä määrittää omia valmisasetuksia. Halutessaan näiden asetusten vaihtaminen onnistuu esimerkiksi Logitech G -hiirillä ja -näppäimistöillä omilla pikakomennoillaan. Tämä mahdollistaa valaistusasetuksen säädön vaikka kesken videolähetyksen parilla painalluksella.

Valaisimessa on myös monipuolisesti kiinnitettävä jalusta, jonka avulla valaisin voidaan asettaa esimerkiksi tietokonenäytön päälle tai erilliseen kuvausjalustaan. Jalustan avulla voidaan helposti säätää valaistuksen kulmaa ja korkeutta.

Hinta ja saatavuus

Logitech Litra Glow -suoratoistovalaisin tulee myyntiin välittömästi 69 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

MI03