Viihde

Posse palaa 3.9. MTV3-kanavalle ja mtv-palveluun – uudet ohjelmaosiot esittelyssä

Posselaiset saavat mm. kestittäväkseen eläinvieraita uudessa Possen arkki -osioissa.

Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain täysin yllättävää – uuden Posse-kauden ainekset ovat jälleen kasassa ja posselaiset varmistavat, että niistä syntyy perjantai-illan viihdyttävin soppa.

Aku Hirviniemi, Kalle Lamberg, Jarppi Leppälä, Jaakko Saariluoma, HP Parviainen, Viivi Pumpanen ja Veronica Verho palaavat viihdyttämään MTV3-kanavan perjantai-iltoihin uusin kujein vanhoja suosikkeja unohtamatta.

Possen uusi kausi pyörähtää käyntiin perjantaina 3.9. klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Possessa ovat mukana tuttuun tapaan viikon kiinnostavimmat tähtivieraat, pelit ja piilokamerat. Näiden lisäksi tarjolla on myös sopivasti vinksahtaneita uusia osioita.

Katsojat hurmannut Ykkösellä sisään on kokenut myös pienen uudistuksen: entiset aika- ja suoritusrajat on poistettu, ja seuraukset ovat tuntuneet posselaisten sekä vieraiden nahoissa!

Possen arkki — ”Mielipuolinen arvausleikki”

Posselaiset saavat kestittäväkseen eläinvieraita uudessa Possen arkki -osioissa.

Uudessa Possen arkki -osiossa posselaiset isännöivät huvilaa ja ovat kutsuneet vieraakseen erilaisia eläimiä. Eläinhahmojen sisältä löytyy kaikkien tuntemia tähtiä.

Tarkoituksena on viettää kaunista kesäpäivää hyvän ruuan, juoman ja tietenkin pelien merkeissä. Possemaiseen tapaan näissäkin kekkereissä on pieni twisti: kutsutuilla eläinhahmoilla ei ole aavistustakaan siitä, ketkä heidän kanssaan juhlivat. Sama koskee posselaisia: hekään eivät tiedä, keitä eläinasujen alla on. Tavoite on arvata mahdollisimman monen kutsuvieraan henkilöllisyys oikein äänen ja kehonkielen perusteella.

– Kyseessä on täysin mielipuolinen arvausleikki, joka pistää varmasti myös kotikatsomoissa pään pyörälle. Pohdittavaa riittää kaikilla ja juuri, kun olet saamassa kiinni ajatuksesta se karkaa. Kuvauksissa oli ratkiriemukkaita hetkiä, kun porukka tajusi lopuksi olleensa arvauksissaan aivan hakoteillä ja vieressä olikin istunut koko ajan tyyppi, jonka kanssa on joskus tehnyt töitä, itsekin eläinhahmojen isäntänä toiminut Kalle Lamberg sanoo ja pyörittelee päätään.

Osion lopuksi paljastetaan, ketkä tutut tähdet illallispöydässä istuivat. Samalla selviää se, kuinka monta arvausta kenelläkin meni oikein vai menikö jokainen veikkaus metsään. Tässä kohtaa taitaa kotikatsomossakin joku eniten tietänyt tuulettaa.

Kuka pääsee lähemmäs? “Pähkähullu ja vauhdikas ralli”

Kuka pääsee lähemmäs? -osiossa posselaisista muodostetut kahden hengen joukkueet ottavat mittaa toisistaan tarkoituksenaan suorittaa juuri ennen suoritusta kerrottava tehtävä mahdollisimman hyvin apunaan vain auto ja numeroista tyhjennetty puhelin.

Vauhtia ja possemaisen outoja tilanteita syntyy, kun molempien joukkueiden tavoite on sama, mutta konstit hyvinkin erilaiset. Ja kello käy! Tehtävät ovat haastavia ja aiheuttavat päänvaivaa. Sinnikkyyttä kysytään epätoivon hetkillä, kun pitäisi päästä lähemmäs esimerkiksi jotakin kuuluisaa henkilöä tai ottaa nokoset sängyllä, missä mahdollisimman kuuluisa ihminen on nukkunut.

”Tässä on takuuvarmaa, tuttua positiivista Posse-energiaa. Possen vauhdikkaat ja pähkähullut rallit ovat jo legendaarisia, ja tämä on juuri sitä itseään!”, hehkuttaa pitkän linjan posselainen Viivi Pumpanen.

Osion tehtävät vievät joukkueet mitä uskomattomampiin tilanteisiin ja samalla kohdataan lukuisia hölmistyneitä, mutta lähes aina avuliaita, julkisuudesta tuttuja tähtiä.

Ykkösellä sisään – uutta twistiä tuttuun suosikkiin

Muun muassa Joalin Loukamaa haastaa posselaiset Ykkösellä sisään -osiossa.

Vanha tuttu, huippusuosittu, Ykkösellä sisään -osio on mukana kaudella uusin kujein. Uutena lisämausteena suoritusten aika- ja toistoraja on poistettu, eli nyt mennään loppuun asti, kelloon katsomatta.

– Nämä temput ovat koetelleet, kun suoritusrajat poistettiin. Sen verran voin paljastaa, että kerran oltiin seitsemältä aamulla vielä kuvauksissa, kun yritin osua golfpalloon. Suurin murhe alkoi olla, että ehtiikö meidän vieraileva tähti töihin. Ja tämä on totta, Jaska Saariluoma nauraa.

Hermojensa kestävyyttä ja taitojensa äärirajoja on koettelemassa posselaisten lisäksi upea kattaus tähtiä Samu Haberista Joalin Loukamaahan ja The Rasmuksesta aina koko Haloo Helsinki -yhtyeeseen.

Muista eturivin tähdistä Konsta Hietanen, Minka Kuustonen, Robin Packalen, Mikko ”Peltsi” Peltola, Sami Hedberg ja Kirsi Alm-Siira ottavat myös haasteen vastaan ja yrittävät laittaa ykkösellä sisään.

Temppuja suoritetaan uusissa paikoissa – tällä kertaa valloitetaan muun muassa Helsingin jäähalli, lentokenttä ja Nuuksion metsät.

Rakastettu klassikko – Sätkyukko

Rakastetut sätkyukot eli Suomen suurimmat tähdet palaavat piilokameran taltioimiin asiakaspalvelutehtäviin yllättämään ostoksilla kävijöitä. Sätkyukkoina nähdään tällä kaudella Niklas Hagman, Sara Sieppi, Anu Sinisalo ja uudessa tuplapiilokamerassa autokaistalla asiakkaita palvelevat Pete Parkkonen ja Köpi Kallio.

Vixi