Jääkiekko

Kokkolan Hermekselle kaksi jatkosopimusta

Puolustaja Tony Tuupanen ja hyökkääjä Janne Riihimäki jatkavat Kokkolan Hermeksessä. Molempien sopimukset ovat yksivuotisia.Mestis-joukkue Kokkolan Hermes tiedotti eilen lauantaina Facebook-sivustolla solmineensa jatkosopimukset puolustaja Tony Tuupasen ja hyökkääjä Janne Riihimäen kanssa.

− Molemmat pelaajat pystyivät lunastamaan pelipaikan Mestiksestä viime kaudella. Molemmilla on iso halu oppia ja kehittyä joka päivä, kaksikko otti viime kaudella isoja steppejä eteenpäin, ja odotusarvo on, että kehitys jatkuu hyvänä myös tulevaisuudessa, kommentoisi Hermeksen urheilutoimenjohtaja Patri Friis.

Lohjan Kisa-Veikkojen kasvatti Tuupanen, 21, kiekkoili viime kaudella Mestistä yhteensä 34 ottelua, joissa onnistui tekemään yhden maalin ja syötönpisteen. Hän käväisi myös pelaamassa Hermes-U20 -joukkueessa yhteensä 11 ottelua tehoin 2+5=7.

21-vuotias Riihimäki kiekkoili viime kaudella ensimmäistä kautta Hermeksen punanutuissa. Kauden aikana hän pelasi Mestis-runkosarjassa 33 ottelua, joissa tilastoihin merkattiin kolme maalia ja kolme syöttöpistettä. Hän pelasi myös Hermeksen U20-joukkueessa seitsemän ottelua tehoin 1+5=6.

Kokkolan Hermeksellä on koossa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta ensi kautta varten. Joukkue julkaisee lähiaikoina lisää sopimuksia.

Vixi