Jääkiekko

Ketterä vahvisti rivejään yli 600 Liiga-ottelun konkarilla − Elmeri Kaksonen jatkaa uraansa Imatralla

Hyökkääjä Elmeri Kaksonen jatkaa peliuraansa tulevalla kaudella Imatran Ketterässä.
Mestis-joukkue Imatran Ketterä on solminut yksivuotisen sopimuksen suomalaiskiekkoilijan Elmeri Kaksosen, 34, kanssa. Kaksonen on kiekkoillut Liigassa 14 kaudella yhteensä 610 runkosarjaottelua tehoin 67+93. Edeltävällä kaudella Kaksonen pelasi SaiPassa 49 ottelua, joissa hän teki yhdeksän maalia ja 14 tehopistettä. Kaksonen kuului neljänä edeltävänä kautena SaiPan kapteenistoon.

– Emme on harjoitellut Ketterän mukana jo kuukauden ja hänen tavoitteet ovat edelleen kehittyä jääkiekkoilijana ja pelata tätä lajia huipputasolla. Meidän kannalta oli helppoa päätyä lopulta sopimukseen pelaajan kanssa, joka tuolla kokemuksella ja edelleen erittäin motivoituneella asenteella tuo meille lisää ratkaisuvoimaa ja johtajuutta, Ketterän urheilujohtaja Turkka Partanen kommentoi uutta sopimusta.

− Elokuun alusta asti olen harjoitellut Ketterän mukana ja olen tykännyt toimintatavoista Imatralla. Puitteet ja päivittäinen tekeminen on liigatasoa. Kun tarjoutui mahdollisuus hypätä pelien pariin, niin innolla hyppään tänään kaukaloon, Kaksonen kehuu uuden työntekijänsä tarjoamia puitteita.

Kaksonen debytoi uudessa seurassaan jo tänään eskiviikkona Suomen Cupin ottelussa FPS:ää vastaan.

Japyh.com