Jääkiekko

KalPan ottelut palaavat radioon – Savon Aalloilta kuulet kaikki savolaisryhmän Liiga-ottelut suorana!

Radiokanava Savon Aallot aloittaa suorat ottelulähetykset KalPan Liiga-joukkueen otteluista tänä syksynä. Selostajana kaikissa ottelulähetyksissä toimii Joonas Puomio.

Joonas Puomio selostaa KalPan kaikki koti- ja vierasottelut paikan päältä. Kuva: Aake Roininen / Savon Sanomat

Suorat ottelulähetykset KalPan Liiga-otteluista tekevät paluun radioaalloille, kun Savon Aaltojen It’s Hockey Time-lähetys tarjoaa kuulijoille kaikki KalPan runkosarjan koti- ja vierasottelut selostettuna paikanpäältä.

– Olemme todella innoissamme tästä yhteistyöstä KalPan kanssa. Näin pystymme palvelemaan myös kuuntelijoitamme entistä paremmin. Meiltä kyseltiin KalPan otteluselostuksia jo viime talvena, joten on hienoa päästä vastaamaan kuuntelijoiden toiveisiin, Savon Aaltojen päätoimittaja Hanna Hahl iloitsee tiedotteen välityksellä.

Savon Aalloilla kuuluvat ottelulähetykset pitävät sisällään niin tunnin pituiset ennakkotunnelmat hallilta kuin jälkifiilistelyt jokaisen ottelun jälkeen.

– Kesän aikana kuuluvuusalueemme laajeni ja saimme omat taajuudet sekä Varkauden että Iisalmen alueille. Siinä missä KalPa on koko maakunnan Liiga-joukkue, niin me olemme koko maakunnan radio, Hahl päättää.

– Tämä yhteistyö on meillekin erittäin hieno asia. Me haluamme, että KalPan mukana pystyy elämään entistäkin tiiviimmin ja on tärkeää, että ottelut kuuluvat koko Pohjois-Savon alueella, sanoo tiedotteessa KalPan myynti- ja asiakkuusjohtaja Pasi Kuivalainen.

Nuoruuden intoa selostuskopissa

Otteluselostukset toteutetaan sekä koti- että vierasotteluista paikan päältä ja selostajana otteluissa toimii Joonas Puomio.

– Sellaisella pikkupoikamaisella innolla tähän haasteeseen tartutaan ja toivottavasti se myös kuuluu selostuksista. Muistan pienenä kuunnelleeni KalPan otteluselostuksia ja silloin päätin, että tuolla haluan joku päivä itse olla, joten ihan unelmahommaa pääsen kyllä tekemään, Puomio iloitsee.

23-vuotias Puomio lupaa seuraa joukkueen otteita paikan päällä kotiotteluiden lisäksi myös vieraskaukaloissa. Otteluselostajan pesti on Puomiolle itselleen suuri asia.

– Yksi tähänastisen selostusurani ja miksei koko elämäni isoimpia asioita. Haluan tuoda selostuksissani ilmi rakkauden keltamustaa kilpisydäntä kohtaan niin paremmissa kuin huonomissakin hetkissä. Tehdään tästä yhteinen – elämyksellinen savolainen matka, Puomio päättää.

Ottelut kuunneltavissa koko Pohjois-Savon alueella

Savon Aallot kuuluvat koko Pohjois-Savon alueella, Kuopiossa ottelulähetyksiä voit kuunnella taajudelta 102,0 MHz, Iisalmessa 93,5 MHz ja Varkaudessa 87,7 MHz. Ottelulähetykset kuulet myös nettiradion kautta, täältä.

Ensimmäinen ottelulähetys on luvassa jo ke 25.8. klo 18.30, kun KalPa kohtaa harjoitusottelussa Olvi Areenalla JYPin. Liiga-kiekkoa Savon Aalloilta kuulet ensimmäisen kerran puolestaan pe 10.9., jolloin KalPa avaa uuden Liiga-kauden Mikkelissä Jukurien vieraana.

Lähde: KalPa -tiedote

Vixi