Jääkiekko

Heinolan Peliitat vahvistuu kolmella uudella pelaajalla

Heinolan Peliitat julkaisi eilen torstaina kolme uutta pelaajasopimusta ensi kaudeksi.Mestis-joukkue Heinolan Peliitat tiedotti eilen torstaina Facebook-sivuilla vahvistavansa tulevan kauden joukkuettaan kolmella uudella pelaajalla. Peliitoihin siirtyvät hyökkääjät Jesse Pesonen ja Kasper Tarvainen sekä puolustaja Luukas Kallioinen. Jokaisen sopimus on yksivuotinen.

KalPan kasvatti 22-vuotias Tarviainen kiekkoili viime kaudella ensimmäistä kertaa miesten sarjoissa. Hän pelasi IPK:ssa yhteensä 39 ottelua tehden kolme maalia ja neljä syöttöä. Pudotuspelejä kertyi seitsemän ottelua ja tekemään maalin ja syötön.

Peliitoihin liittyy myös pienikokoinen (177cm/82kg) savolaissyntyinen 22-vuotias laitahyökkääjä Jesse Pesonen, joka kiekkoili viime kaudella Kiekko-Espoon riveissä Mestiksen runkosarjassa 42 ottelua tehoin 7+5=12.

− Pesonen on kova taistelija ja luistelija. Pelaa aina joukkueelle, joten hän sopii meidän joukkueeseemme täydellisesti, kuvailee seuran päävalmentaja Hannes Hyvönen.

Heinolaismiehistöön liittyy myös puolustukseen Luukas Kallioinen. Hän tulee pelaamaan tulevalla kaudella ensimmäistä kertaa Mestiksessä. 22-vuotias Kallioinen kiekkoili viime kaudella Suomi-sarjassa D-Kiekon riveissä kaikkiaan 30 ottelua tehoin 6+27=33.

− Kallioinen on kokenut Suomi-sarjan kärkipuolustaja. Hän on hyvä kiekolla ja antaa hyviä avaussyöttöjä. Hänellä on kova palo kehittyä ja hän haluaa päästä seuraavalle tasolle pelaajana, Hyvönen sanoo.

Vixi