Jääkiekko

Ilkka Kangasniemi jatkaa Pelicansissa

Hyökkääjävirtuoosi Iikka “Taikuri” Kangasniemi jatkaa ensi kauden Pelicansin paidassa.Liigajoukkue Lahden Pelicans tiedotti verkkosivuillaan, että 27-vuotias hyökkääjä Iikka Kangasniemi on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen joukkueen kanssa.

Kangasniemi kiekkoili päättyneellä kaudella uransa tehokkaimman kauden Liigassa. Kangasniemi iski 51 runkosarjaottelussa tehot 18+24=42. Näillä tehopisteillä hyökkääjä oli joukkueen kolmanneksi tehokkain pelaaja tšekkiduon Lukáš Jašekin ja Jiří Smejkalin jälkeen.

– Iikka on todistanut olevansa yksi Liigan taitavimpia ja tehokkaimpia pelaajia. Tämä on meidän joukkueellemme ja koko organisaatiolle luottamuksen osoitus, että hän haluaa jatkaa täällä kolmatta vuotta putkeen. Ike (Kangasniemi) on löytänyt kodin Pelicansin pukuhuoneesta ja ensi kaudella hän haluaa ottaa jälleen seuraavan askeleen, kertoo verkkosivuilla Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä.

Kausi 2022-2023 on Kangasniemelle neljäs kausi lahtelaisseurassa. Hän on edustanut Liigassa myös Bluesia ja HIFK:ta. Otteluita on hänelle kertynyt Liigassa 304 ottelua ja tehopisteitä kertynyt 91+128=219 ja pudotuspelejä 27, joissa on syntynyt tehot 5+11=16.

– Erittäin hyvillä mielin jatkan Lahdessa. Viimeiset kaksi vuotta täällä ovat olleet todella antoisia ja niiden aikana olen kehittynyt sekä pelaajana että ihmisenä. Menestyminen joukkueena on seuraava selkeä tavoite, jota kohti mennään, Kangasniemi kommentoi jatkosopimustaan tiedotteessa.

Vixi