Musiikki

Yllätys! Rammstein tekee toisenkin stadionkonsertin Tampereen Ratinassa

Saksalaisyhtye Rammstein järjestää Tampereen Ratinassa myös toisen stadionkonsertin elokuussa.
Maailman suosituimpiin saksalainen industrial metal -yhtye Rammstein järjestää toisenkin stadiokonsertin Tampereella Ratinan stadionilla perjantaina 9. elokuuta.

Provosoivista ja dramaattisista live-esiintymisistään tunnetun saksalaisjätin ensimmäisenä myyntiin tulleen stadionkeikan kaikki 32 000 lippua myytiin loppuun viime syksynä vain 10 minuutissa.

Kuukausien ajan salassa valmistellulla, juuri käynnistyneellä ensimmäisellä stadionkiertueellaan Rammstein ylittää aiemmat konserttispektaakkelinsa entistäkin näyttävämmällä ja massiivisemmalla show´llaan. Lisäkeikan saaminen Suomeen varmistui konsertin tuotantoyksityiskohtien ja niihin liittyvien logistiikka-aikataulujen vahvistuttua tällä viikolla soitetun ensimmäisen konsertin myötä.

– Kävin itse katsomassa lavaa paikan päällä Berliinissä bändin valmistautuessa kiertueen aloitukseen, ja luvassa on jotain täysin ennennäkemätöntä – mahdollisesti kaikkien aikojen kunnianhimoisin ja näyttävin stadionspektaakkeli. On suuri kunnia saada toimia sen järjestäjänä Suomessa ja nyt vielä kahden keikan verran, konsertin promoottori Rauha Kyyrö kertoo.

Rammstein toukokuussa julkaistu nimikkoalbumi Rammstein nousi odotetusti listojen kärkisijoille kautta maailman kohoten myös Suomessa listaykköseksi niin digitaalisten kuin fyysisten julkaistujen osalta.

Europe Stadium Tour 2019 – Rammstein

• Päivämäärä: PE 09.08.2019 Ratinan stadion, Tampere
• Päivämäärä: LA 10.08.2019 Ratinan stadion, Tampere (LOPPUUNMYYTY)

• Liput: Myyntiin keskiviikkona 05.06.2019 klo 9:00
• Hinnat: 99€ / 110€ / 119,90€
• Ostorajoitus: 6 kpl per asiakas

Ratinan stadionin takakaarteen D-istumakatsomoon ei ole ikärajaa, permannon seisomakatsomon ja muiden istumakatsomoiden ikäraja on 18 vuotta.

Jokkeri