WRC 8 -rallipeli sai julkaisupäivän ja keräilijänversion

PAN Visionin jakelema ja Bigbenin julkaisema WRC 8 -rallipeli sai julkaisupäivän. Samalla pelistä julkistettiin näyttävä keräilijänversio.
WRC 8 -rallipelin keräilijänversio sisältää peruspelin lisäksi kolmen kuukauden tilauksen WRC+ All Live TV -palveluun, kokeneita jäseniä urapelitilaan ja Legendary Cars -lisäosan. WRC+ All Live TV -palvelu sisältää yli 25 tuntia filmimateriaalia jokaisesta rallista, asiantuntija-analyysit kisoista ja kulissien takaista lisäsisältöä. Legendary Cars -lisäosa tarjoaa kolme klassikkoautoa 70-, 80- ja 90-luvuilta. Näitä ovat Alpine A110, Ford Escort RS ja Lancia Delta HF Integrale. Näiden lisäksi keräilijänversioon sisältyy ainutlaatuinen WRC-teemainen ja metallinen pelikotelo.

WRC 8 on kansainvälisen autourheiluliiton virallinen ajopeli ja sisältää ajankohtaiset tiedot kauden 2019 kuljettajista ja tiimeistä. Entistä näyttävämpi peligrafiikka, tarkemmin nuotitettu kartanlukija, ja monipuolisempi urapelitila ovat olennaisia tekijöitä rallipelissä. Myös ajoneuvojen tarkempi mallinnus, dynaamiset säätilavaihtelut ja entistä realistisempi fysiikanmallinnus tuovat WRC 8 -peliin entistä paremman kisatunnelman.

WRC 8 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 5. syyskuuta 2019. Nintendo Switch -pelikonsolille peli julkaistaan lokakuussa. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *