Digi

Withings-rannekello seuraa aikaa ja hyvinvointia tyylikkäästi

Innovatiivisen kulutuselektroniikan jakelija, Bluebaum Oy tuo myyntiin Withings Activité Pop -rannekellon, joka seuraa aikaa ja hyvinvointia tyylikkäästi.
Withings_Activite-Pop_range
Withings Activité Pop on nuorekas ja edullinen versio aiemmin julkaistusta Activité-älykellosta. Aktiivisuutta ja muuta hyvinvointia seuraava analoginen rannekello sisältää digitaalisia älytoimintoja ja langattoman Bluetooth-yhteyden Health Mate -älypuhelinsovellukseen. Withings Activité Pop -rannekello hinta on 149 euroa.

Kello on suunniteltu muotimaailman mekassa, Pariisissa. Se näkyy myös käyttäjän ranteessa, sillä yksivärinen ja kevyt ulkoasu luo ympärilleen hyvänolon hehkua. Kello on saatavana kolmella eri värillä, joita ovat taivaansininen, hain harmaa ja hiekanvaalea.

Vedenpitävän ja naarmuuntumattoman kellon mukana on urheilukäyttöön sopiva vaihdettava silikoniranneke. Kelloa ei myöskään tarvitse ladata, vaan se toimii yhdellä kelloparistolla jopa kahdeksan kuukautta.

Withings Activité Pop kykenee seuraamaan liikkumisen aktiivisuutta, kalorien kulutusta ja unen laatua. Seurattavia aktiviteetteja voivat olla kävely, juoksu ja uinti. Langattomasti älypuhelimeen liitettynä kokonaisuudesta tulee sekä huomaamaton ja helppokäyttöinen hyvinvoinnin seuraaja että henkilökohtainen valmentaja.

AnaGonda