Pelinurkka

Watch Dogs 2 toivottaa tervetulleeksi San Franciscoon

Watch Dogs 2 -toimintapeli tuo uusi esittelyvideo käy läpi San Franciscon tunnusmerkkejä, tapahtumapaikkoja ja upeita maisemia monesta eri kulmasta.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.
Toiminpelisarja Watch Dogs 2 esittää San Franciscon tunnusmerkkejä ja tapahtumapaikkoja uudella esittelyvideolla. Samalla videolla esittelee pelin päähahmon Marcus Hollowayn näkemyksiä teknologiasta, vallasta ja korruptiosta. Videolla nähdään myös hurjia ajoneuvotemppuja että itse kaupungin ja sen lähiympäristön maisemia monesta suunnasta. Ennen kaikkea video toivottaa pelaajansa tervetulleeksi Watch Dogs 2:n kiehtovaan hakkeritrilleriin.

San Francisco on taiteiden, vastakulttuurien ja teknologiateollisuuden kaupunki. San Francisco on todellinen metropoli, joka sykähdyttää vieraijoitaan monella tavalla. Arkkitehtuurisesti, taiteellisesti, urheilullisesti ja monella muulla lukemattomalla tavalla innoittava suurkaupunki tarjoaa puitteet monenlaiseen tekemiseen.

Vuoden odotetuin teknotrilleri Watch Dogs 2 tulee myyntiin 15. marraskuuta sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Kaikki PlayStation 4 -pelaajat saavat lisäksi ilmaisen 30 päivän tutustumisedun pelin julkaisun jälkeiseen ladattavaan lisäsisältöön. Pelin ikäraja on PEGI 18.
WD2_SC2_Ann_GoldenGate_1465317838

Jokkeri