torstai 20.06.2019  | Into  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Warhammer: Chaosbane -toimintaroolipelin metsähaltiasta esittelyvideo

kello?!

PAN Vision Finlandin jakelema ja Bigben Gamesin julkaisema Warhammer: Chaosbane -toimintaroolipeli esittelee pelihahmoista neljännen ja viimeisen.
Warhammer: Chaosbane -toimintaroolipeli esittelee metsähaltia Elessa, joka on erikoistunut pidemmän etäisyyden aseisiin ja nopeaan liikkumiseen. Haltiasta on julkaistu myös uusi esittelyvideo, jossa esitellään haltiaseikkailijan metsäisiä kykyjä.

Metsästäjä Elessa suosii taistelussa pitkäjousta sekä ketterää liikkumista välttyäkseen vihollisen lähitaistelukyvyiltä. Elessa osaa myös kutsua paikalle dryadeja, metsän henkiolentoja, taistelemaan hänen rinnallaan. Lisäksi Elessa kykenee myrkyttämään vihollisia ainutlaatuisilla luontovoimillaan.

Tiukan paikan tullen on syytä hyödyntää Bloodlust-erikoiskykyä, joka on tämän haltiametsästäjän tapauksessa äärimmäisen tehokas nuolisade. Sen ansiosta isommatkin vihollisjoukot kukistuvat helposti tai vähintäänkin antavat enemmän tilaa vihollisten vierustasta poistumiseen.

Warhammer: Chaosbane vie pelaajan suoraan vanhan maailman ytimeen, jonka suuri kaaoksenvastainen sota on jättänyt arpeutuneeksi ja lukemattomien taisteluiden turmelemaksi. Ihmiskunta kenties selvisi tästä yhteenotosta, mutta kaaos on kaikkea muuta kuin hävitetty ja voitettu. Kaupunkien viemärit, kryptat ja lukemattomat luolastot ovat täynnä verenhimoisia ja väkivaltaisia olentoja, jotka janoavat pahinta mahdollista kohtaloa ihmiskunnalle. Hack and slash -pelityyliä kunnioittaen luvassa on lukemattomasti erilaisia hirviöitä, runsaasti kerättäviä aarteita sekä valtavasti hauskaa ja nopeatempoista toimintaa. Kiihkeät yhteenotot erilaisia hirviölaumoja tai suuria petoja vastaan sujuvat paitsi jouhevana yksinpelinä myös hauskana yhteistyöpelinä.

Metsähaltia Elessan esittelyvideo voit katsoa alta:
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Warhammer: Chaosbane julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 4. kesäkuuta 2019. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.