Digi

Vogel’s tekee Sonos-kaiuttimista salonkikelpoisia

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin Vogel’s SOUND -kiinnitysratkaisut Sonos-kaiuttimille. Näin kaiuttimet on helpompi tuoda osaksi sisustusta missä tahansa tilassa.
SOUND4303-SOUND4201-white-ambiance-1-Floor-stand-Speaker-mount
Vogel’sin SOUND-sarjan kiinnitysratkaisut on luotu kaiuttimien sijoittamiseen seiniin tai lattialle. Näin kaiuttimet on entistä helpompi sijoittaa sisustusta kunnioittavalla tavalla haluttuun paikkaan äänentoiston tästä kuitenkaan kärsimättä. Kiinnitysratkaisut myös säästävät tilaa helpolla tavalla.

Vogel’s SOUND -kiinnitysratkaisut on suunniteltu erityisesti Sonos-kaiuttimia varten, mutta niitä voidaan käyttää myös muiden merkkien kanssa. Valikoimaan kuuluu suosittuja PLAY: 1- ja PLAY: 3 -kaiuttimia varten luodut lattia- ja seinätelineet. Sekä seinä- että lattiamallit ovat saatavilla sekä tyylikkään valkoisena että muodikkaan mustana.

Tilaa säästävät seinätelineet

Perinteisesti kaiuttimet on haluttu sijoittaa korvan korkeudelle parhaan akustiikan takia. Vogel’sin kiinnitysratkaisujen ansiosta kaiuttimet voidaan sijoittaa tilan vaatimusten mukaan, sillä kaiuttimia voidaan kallistaa jopa 30 astetta korkeussuunnassa ja peräti 70 astetta sivusuunnassa. Näin kaiuttimet voidaan suunnata halutulla tavalla missä ikinä ne ovatkin. Seinäkiinnityksiä varten löytyvät mallit ovat Vogel’s SOUND 4201 for Sonos PLAY:1 ja Vogel’s SOUND 4203 for Sonos PLAY:3.

Kätevät lattiatelineet

Kun seiniin ei haluta tehdä reikiä tai kun liikuteltavuus on tärkeää, on vaihtoehtona kiinnittää kaiuttimet tukevasti seisovaan lattiatelineeseen. Kaiuttimet on helppo sijoittaa 84 senttimetrin korkuiseen lattiatelineeseen ja ne ovat luonnostaan sopivalla korkeudella. Tarpeen mukaan lattiatelineet on helppo siirtää toiseen paikkaan. Lattiatelineet ovat Vogel’s SOUND 4301 for Sonos PLAY:1 sekä Vogel’s SOUND 4303 for Sonos PLAY:3.

Vogel’s – yli 40 vuotta kodin viihtyvyyttä

Pyrkimys hyvään äänentoistoon vie Vogel’sin historian yli neljän vuosikymmenen päähän. Yrityksen perustaja Harry Vogels suunnitteli ensimmäisen kaiuttimen seinätelineen pyrkimyksenään luoda täydellinen akustinen ratkaisu rakastamalleen jazz-musiikille. Siitä lähtien Vogel’s on kasvanut ja laajentunut, mutta samalla aina säilyttäen erikoistumisensa äänentoisto- ja näyttölaitteiden kiinnitysratkaisuihin, jotka kohentavat ihmisten viihdenautintoa mukavalla tavalla.

Saatavuus ja hinnoittelu

Vogel’s SOUND 4201 for Sonos PLAY:1, Vogel’s SOUND 4203 for Sonos PLAY:3, Vogel’s SOUND 4301 for Sonos PLAY:1 ja Vogel’s SOUND 4303 for Sonos PLAY:3 ovat saatavana välittömästi 39, 49, 89 ja 119 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Jos video ei näy, katso se tästä.

AnaGonda