Vitsit

Vitsi lauantai: Makuuhuonegolfin säännöt

Makuuhuone Golfin säännöt

  1. Pelaaja saa käyttää vain omia väilneitään pelissä, tavallisesti yhtä mailaa ja kahta palloa. Välineet on puhdistettava ennen peliä ja kentän omistajan tulee tarkistaa ja hyväksyä välineet.
  2. Toisin kuin tavallisessa golfissa pelin tarkoituksena on saada maila reikään ja pitää pallot sen ulkopuolella. Kentän omistaja pidättää oikeuden säädellä varren pituutta jottei kentälle aiheutuisi vahinkoa.
  3. Pelitehon lisäämiseksi mailan varren tulee olla jäykkä. Kentän omistajan tulee tarkistaa mailan jäykkyys ennen pelin alkamista
  4. Pelin tarkoituksena on käyttää niin monta lyöntiä kuin mahdollista, kunnes kentän omistaja on tyytyväinen. Pelaajaa muistutetaan pelaamaan oikeata reikää, jonka kentän omistaja osoittaa.
  5. Pidetään huonona tapana pelata reikää heti kentälle saavuttua. Kokeneet pelaajat ihailevat ensin kenttää, kiinnittäen erityisesti huomiota hyvin muodostuneisiin bunkkereihin. Poikkeuksellisen hyvänä pelitapana pidetään reiän pelaamista useanpaan kertaan ottelun aikana.
  6. Pelaajaa kielletään mainitsemasta muita kenttiä missä he kenties ovat viime aikoina pelanneet.
  7. Mikäli kenttä on väliaikaisesti kuukausi huollossa on pelaajan etsittävä muita pelitapoja.
  8. Pelaaja joka ei tunne kenttää ennestään on syytä käyttää suojusta mailansa päällä kentällä liikkuessaan.
  9. Kentällä pelaa korkeintaan yksi pelaaja kerrallaan, mikäli kysymyksessä on joukkue pelataan yksi kerrallaan tai korkeintaan kaksi jos kentän omistaja niin haluaa.
  10. Kentän omistaja on ottelun tuomari ja valitsee pelaajat jotka saa pelata kyseisellä kentällä. Kentän omistaja määrää myös pelimaksun.

VAROITUS: Jos unohdit käyttää suojaa mailan päällä , varsinkin joukkue- , tai vieras peleissä , on syytä viedä maila ammattitarkkastajalle , ja huoltaa maila hyvin ennen kotikentälle paluuta . Jos sinulta unohtuu mailan huolto ajoissa , mailasta voi tulla peli kelvoton.

ONNEA PELIIN!

Japyh.com