Digi

Virtaa koko matkalle

Kesä on monelle matkailua kesämökeille, leirintäalueille ja kauempana asuvien sukulaisten tai tuttavien luokse.

Innergie PowerCombo Go, Innergie PowerCombo Go Plus ja Innergie PowerCombo Go Pro ovat saatavilla 25, 39 ja 49 euron kuluttajahintoihin.

Innergie PowerCombo Go, Innergie PowerCombo Go Plus ja Innergie PowerCombo Go Pro ovat saatavilla 25, 39 ja 49 euron kuluttajahintoihin.

Niin mukavaa kuin kiireetön matkailu hyvässä seurassa onkin, toisinaan perheen pienemmät käyvät rauhattomiksi pitkillä ajoetapeilla. Älypuhelinten ja tablettilaitteiden pelit, videot ja muut viihdeominaisuudet onneksi helpottavat asiaa.

Pidemmillä matkoilla virta kuitenkin kuluu helposti loppuun etenkin laitteiden tehokäytössä. Joskus myös navigaattorina toimivan älypuhelimen tai tablettilaitteen lataaminen on unohtunut jo ennen reissuun lähtöä ja se aiheuttaa helposti harmaita hiuksia tai hampaidenkiristelyä. Onneksi ratkaisu löytyy helposti kätevistä ja tehokkaista autolatureista.

Auton sytytinpistoke tarjoaa 12 voltin sähkövirran ja se voidaan helposti valjastaa älypuhelinten, tablettilaitteiden ja muiden USB-laitteiden lataamiseen. Auton sytytinpistokkeeseen sopiva USB-laturi lataa laitteet kädenkäänteessä ja poistaa huolet akun vähäisestä varauksesta. Innergie-latureilla latautuu tarpeen vaatiessa useampikin laite samanaikaisesti.

Innergie PowerCombo Go on pienikokoinen ja tehokas (10 wattia ja 2,1 ampeeria) USB-laturi auton sytytinpistokkeeseen. Laturissa on yksi USB-liitäntä ja se soveltuu yhtäältä pienten kuin isompienkin laitteiden lataamiseen. Laturin mukana tulee Lightning-liitännällä varustettu yhden metrin mittainen latauskaapeli Apple-laitteille.

Innergie PowerCombo Go Plus on tehokas (10 wattia ja 2,1 ampeeria) USB-laturi auton sytytinpistokkeeseen. Laturissa on kaksi USB-liitäntää, jonka ansiosta sillä voidaan ladata kahta laitetta yhtä aikaa. Laturin mukana tulee Micro USB -liitännällä varustettu yhden metrin mittainen latauskaapeli.

Innergie PowerCombo Go Pro on äärimmäisen tehokas (21 wattia ja 4,2 ampeeria) USB-laturi auton sytytinpistokkeeseen. Kahdella USB-liitännällä varustettu laturi lataa niin isot kuin pienetkin laitteet nopeasti ja yhtä aikaa. Laturin mukana tulee kaksi metrin mittaista latauskaapelia, joista toisessa on Lightning-liitäntä ja toisessa Micro USB -liitäntä.

Innershield Power Protection -tekniikan ansiosta Innergie-laturit on suojattu ylijännitteeltä ja ylikuumentumiselta. Lisäksi latureiden MFi-sertifiointi takaa täydellisen yhteensopivuuden Apple-laitteiden kanssa.

Japyh.com