sunnuntai 17.02.2019  | Väinö, Väinämö, Carita ja Rita  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Villehart Kuusamo koeajalle HC Indians Kaarinaan sekä kaksi uutta jatkosopimusta

Julkaistu: 21.07.2018 kello 10:56
  112 luettu  Kommentit: 0

Maalivahti Villehart Kuusamo on solminut tryout-sopimuksen HC Indians Kaarinan kanssa. HCIK myös solminut kaksi jatkosopimusta.

Maalivahti Villehart Kuusamo, 24, koeajalle HC Indians Kaarinaan.

Suomi-sarjassa pelaava HC Indians Kaarina on solminut tryout-sopimuksen 24-vuotiaan Villehart Kuusamon kanssa. Pari viime kautta Kuusamo torjui Belgia-Hollannin sarjassa Zoetermeer Pantersin miehistössä. Kuusamo on Et-Pon kasvatti.

Pasonen ja Halonen jatkavat HCIK:ssa

HCIK on solminut yksivuotiset jatkosopimukset puolustaja Simo Pasosen ja hyökkääjä Ville Halosen kanssa. Viime kauden varakapteenina toiminut Pasonen kiekkoili HCIK:n paidassa runkosarjassa 32 ottelua tehoin neljä 4+16 ja playoffseissa viidessä ottelussa kertyi vain kolme syöttöpistettä.

Seuran ikonipelaaja hyökkääjä 26-vuotias Ville Halonen on myös solminut yksivuotisen jatkosopimuksen ensi kaudesta. Halosella alkaa jo kuudes kokonainen kausi kaarilaisseurassa. Viime kaudella hän pelasi runkosarjassa 33 ottelua, joissa syntyi kuusi maalia ja kahdeksan syöttöpistettä. Hän kiekkoili ainoastaan playoffseissa yhden ottelun ilman tehomerkintöjä.

AnaGonda

Avainsanat: , , , , Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.