sunnuntai 08.12.2019  | Kyllikki, Kylli Jean Sibeliuksen päivä Jean Sibeliuksen päivä  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Ville Leskinen sopimukseen HIFK:n kanssa

kello?!

Hyökkääjä Ville Leskinen vahvistaa jääkiekon SM-liigassa Helsingin IFK:ta loppukauden ajan.
Liigajoukkue HIFK on solminut kevääseen 2021 ulottuvan sopimuksen hyökkääjä Ville Leskisen kanssa. Sopimukseen sisältyy optio siirtyä ulkomaille tämän kauden jälkeen. Viime kaudella Liigan pistepörssissä toiseksi sijoittunut Leskinen kiekkoili alkusyksyn ruotsalaisseura Färjestads BK:ssa.

Leskinen kiekkoili viime kaudella Kärpissä 58 runkosarjaottelussa tehot 29+28. Pudotuspeliotteluja hänelle kertyi 17, joissa hän iski seitsemän maalia ja kahdeksan maalisyöttöä. Viime kauden Liigan pistepörsissä hän sijoittui toiseksi. Hän oli voittamassa keväällä 2018 oulaisseurassa mestaruuden.

– Leskinen on näyttänyt olevansa huippupelaaja ja olemme erittäin iloisia, että hän valitsi monista vaihtoehdoista HIFK:n. Hän tuo joukkueeseen taitoa, tehokkuutta ja kokemusta voittamisesta, kommentoi HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen seuran verkkosivuilla.

Ville Leskinen

laitahyökkääjä
• Syntymäaika ja -paikka: 18. helmikuuta 1994, Oulu
• Pituus ja paino: 186 cm / 84 kg
• Kätisyys: Right
• Sopimus: 2020-2021 HIFK:ssa

Vixi

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.