sunnuntai 08.12.2019  | Kyllikki, Kylli Jean Sibeliuksen päivä Jean Sibeliuksen päivä  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Vili Laitinen lainalle SaPKoon

kello?!

Rauman Lukko lainaa Vili Laitisen Mestikseen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.
Liigajoukkue Rauman Lukko tiedotti lähettäneensä 19-vuotiaan puolustaja Vili Laitisen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella lainaan Mestiksessä pelaavaan SaPKoon. Laitinen kiekkoili viime kaudella Lukon riveissä kaikkiaan 23 Liigaottelua tekemättä yhtäkään tehopiste merkintää. Hän on kärsinyt syksyllä loukkaantumisesta, jonka vuoksi hän on ollut kertalleen Lukon kokoonpanossa ja pelannut 11 ottelua Lukon A-junioreissa tehoin 3+2.

– Vili Laitinen tarvitsee nyt isoja minuutteja ja vastuuta. Liigajoukkueessa on tällä hetkellä todella kova kilpailu pelipaikoista. Siksi tässä ratkaisussa voittavat kaikki, linjaa Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt seuran verkkosivuilla.

Lohjalaissyntyinen Laitinen on saanut pääosin kiekko-oppinsa Espoon Bluesissa. Lukolla on tarpeen vaatiessa mahdollisuus kutsua Laitinen takaisin Raumalle.

Vili Laitinen

puolustaja
• Syntymäaika ja -paikka: 18. joulukuuta 1999, Lohja
• Pituus ja paino: 175 cm / 80 kg
• Kätisyys: Right
• Sopimus: lainalle SaPKoon toistaiseksi

Vixi

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.