Digi

Viileimmät vempeleet hiihtolomalle

Hiihtolomaviikko on oivallinen ajankohta suunnata lomailemaan vähän kauemmaskin. Riippumatta siitä suuntautuuko lomamatka Lappiin, Alpeille tai Kanarialle, matkaan on hyvä varautua varusteilla, jotka tekevät lomasta entistä paremman!
DB_puro_thumb800

Dog & Bone Wetsuit

Puhelin kulkee aina mukana, myös rinteessä ja rannalla. Dog & Bone Wetsuit -älypuhelinkuoret suojaavat puhelinta kolhuilta, kosteudelta, hiekalta ja muilta haitoilta. Kovasta muovikuoresta, silikonivahvistuksista ja näytönsuojasta koostuva suojakuori kestää mukana kovassakin menossa. Kuoret ovat saatavilla iPhone 6/6 Plus/6S/6S Plus- ja Samsung Galaxy S4 -älypuhelimille. Värivaihtoehtoja ovat musta ja musta-oranssi. Kuorien kuluttajahinnat vaihtelevat 99 ja 109 euron välillä.

PURO Neckband Sport

PURO Neckband Sport BlackNiin rinteessä, rannalla kuin lenkilläkin on mukava kuunnella musiikkia. PURO Neckband Sport -kuulokkeet sopivat paitsi musiikinkuunteluun myös puheluihin vastaamiseen. Vettä ja hikeä hylkivät kuulokkeet sopivat oivallisesti käytettäväksi missä tahansa. Kuulokkeet ovat saatavana mustana, vihreänä ja pinkkinä 29,90 euron kuluttajahintaan.

SKROSS World Adapter MUV USB

Ulkomailla matkustaessa tarvitaan sähköpistokkeeseen usein sovitin, jotta puhelimet ja muut sähkölaitteet saadaan ladattua. SKROSS World Adaptor MUV USB on kompakti ja monipuolinen sovitin, joka toimii yli 150 maassa. Sovittimen kahden USB-liittimen avulla hoituu niin puhelimien lataus kuin muidenkin sähkölaitteiden käyttö. Sovittimen kuluttajahinta on 34,90 euroa.

Innergie PocketCell Plus

Toisinaan virta loppuu älypuhelimesta kesken matkan vailla mahdollisuutta lataamiseen. Tähän auttaa Innergie PocketCell Plus -lisäakku, josta riittää virtaa jopa kahdelle USB-liittimen kautta ladattavalle laitteelle yhtäaikaisesti. Led-valaistus ilmaisee lisäakun varauksen tilan. Pienikokoisen Innergie PocketCell Plus -lisäakun kuluttajahinta on 109 euroa.

Xiro Xplorer

Mikäpä olisi parempi tapa tehdä lomasta ikimuistoinen kuin kuvata matkan huippuhetket? Xiro Xplorer -robottikopterit ovat helppokäyttöisiä ja niillä kuvaaminen on kuin lastenleikkiä. Upeaa videokuvaa ja yksittäisiä valokuvia voi ottaa vaikkapa rinnettä pitkin lasketellessaan tai rannalla makoillessaan. Xiro Xplorer -robottikoptereita on saatavilla sekä mukana tulevalla videokameralla että ilman kameraa. Koptereiden kuluttajahinnat alkavat 599 eurosta.

Jokkeri