Viihde

Tokmannin Click Shoes -kenkäkauppaketju laajentaa jälleen myymäläverkostoaan – Uusi myymälä tulossa Lahden keskustaan

Click Shoes, joka on osa Tokmanni-konsernia, ilmoitti laajentavansa myymäläverkostoaan avaamalla uuden liikkeen Lahden keskustan kauppakeskus Triossa.

Tokmanni on laajentunut kenkäkauppiaaksi. Oheinen kuva on Click Shoesin myymälästä Turun Hansakorttelista. Kuva: Tokmanni

Lahden ydinkeskustan Click Shoes -myymälä tulee palvelemaan asiakkaitaan hyvällä liikepaikalla Aleksanterinkatu 18:ssa palvelevan kauppakeskus Trion toisessa kerroksessa. Myymälästä tulee Click Shoes -kenkäkauppaketjun ensimmäinen myymälä Lahdessa. Tilaa myymälässä tulee olemaan noin 400 neliömetriä.

– Pidämme noin 120 000 asukkaan Lahtea loistavana kauppapaikka palvelevalle, monipuolisen valikoiman kenkäkaupallemme. Olemme erittäin tyytyväisiä Click Shoes -kenkäkauppaketjumme laajentumisesta kaupungin ydinkeskustaan ja sen suosittuun kauppakeskus Trioon, Click Shoesin toimitusjohtaja Hanna Ahola kertoo.

Kauppakeskus Trio on tuttu ja hyväksi havaittu kauppapaikka, sillä Tokmannilla on ollut siellä nimeään kantava myymälä jo toistakymmentä vuotta. Lisäksi kuluvan vuoden toukokuussa Tokmanni avasi kauppakeskukseen myös lifestylebrändinsä Minyn nimikkomyymälän.

Kattavia valikoimia ja asiantuntevaa palvelua

Click Shoes -kenkäkauppaketjun monipuolisissa valikoimissa ovat edustettuina kansainvälisistä jalkinemerkeistä esimerkiksi Skechers, Rieker, Musse & Cloud, Bugatti, Tamaris ja Pegada. Tarjontaa on runsaasti myös esimerkiksi 2Moonsilta, Click Shoesin omalta tuotemerkiltä, sekä kenkien hoitoon ja huoltoon keskittyneeltä Springyardilta.

– Click Shoes on saanut kiitosta asiakkailtaan sekä valikoimistaan että palvelustaan. Monipuolisen tuotetarjonnan ja kenkien valintaan liittyvien neuvojen ohella henkilökuntamme antaa mielellään vinkkejä esimerkiksi jalkineiden hoitoon liittyen, Ahola kertoo.

Lahden uuteen Click Shoes -myymälään tullaan palkkaamaan arviolta kolmesta neljään kaupan alan ammattilaista.

30 kenkäkaupan rajapyykki ylittyy pian

– Click Shoesin jalkineita tarjolla jo myös muutamassa Tokmanni-myymälässä

Tokmanni on kertonut Click Shoesin avaavan tänä syksynä uuden myymälän Lahden keskustan kauppakeskus Trion ohella Hyvinkään keskustan Kauppakeskus Willaan. Nämä myymälät laajentavat Click Shoesin ja Tokmannin omistukseen niin ikään maaliskuussa siirtyneen Shoe House -kenkäkauppaketjun myymäläverkoston yhteensä 31 myymälän kokoiseksi. Myymälöistä kaksi palvelee asiakkaitaan Shoe House -ketjunimellä.

Click Shoesin kenkiä voi ostaa myös ketjun verkkokaupasta. Lisäksi Tokmanni on tuonut monia Click Shoesin valikoimiin kuuluvia jalkineita myyntiin Tokmanni-myymälöihin Jyväskylän Seppälänkankaalle, Mäntsälään, Porvooseen, Uuteenkaupunkiin ja Vantaan Tammistoon. Jatkoa on luvassa vielä tänä vuonna.

Ivan Rauramo