Viihde

Syksyn hauskimman risteilyn lipunmyynti on alkanut!

Komediakapteenit-risteily Helsingistä Tallinnaan parhaimpaan pikkujouluaikaan!Ensimmäinen Komediakapteenit-viihderisteily seilaa marraskuussa Suomenlahden yli Tallinnaan. Tallink Victoria I lähtee Helsingin Länsisatamasta lauantaina 2. marraskuuta ja palaa takaisin samaan paikkaan seuraavana päivänä.

Komediakapteenit-risteilyn lipunmyynti on alkanut ja saatavilla on eri kokoisia hyttejä eri hyttiluokista pienille ja isoille porukoille.

Laiva on lastattu laatuviihteellä

Hauskemmalla meriseikkailulla laiva on lastattu kotimaisen komiikan kärkinimillä ja kiinnostavilla nousevilla koomikoilla, joten jokaisen makuun löytyy hauskuutta! Mukana ovat mm. tähtikoomikot Ilari Johansson, Krisse Salminen, Jussi Simola, Heli Sutela ja Anitta Ahonen ja monta muuta.

Viihde ei kuitenkaan jää pelkkään komiikkaan: Pasi ja Anssi ja Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden Vangit varmistavat kunnon bileet tanssilattialla ja taikuri viihdyttää risteilykansaa ympäri laivaa. Huippu-DJ:t soittavat koko risteilyn ajan, joten mikään ei estä juhlimasta vuorokauden ympäri!

Ensimmäiset naurut ja kuplivat korkataan Länsiterminaalissa järjestettävillä etkoilla klo 16.30 alkaen, kun TikTokista tuttu ComedyFabe viihdyttää risteilijöitä maailmankuulun taikuri Henri Kemppaisen kanssa.

Nauruntäyteisellä reissulla voit nauttia myös laivan monipuolisesta ravintolatarjonnasta, ostaa tuliaiset tax freesta ja vierailla aamulla Tallinnassa joululahjaostoksilla.

Komediakapteenit-risteily

2.–3. marraskuuta 2024
Tallink Victoria I
Helsinki – Tallinna – Helsinki
lähtö la 2.11.2024 klo 18:35, paluu su 3.11.2024 klo 16:00

Hytit alk. 69 €/matkustaja, matkaliput myy Matkapojat.
Liput: Matkapojat.fi

Bussireitit:
• Imatra – Lappeenranta – Kotka
• Kuopio – Varkaus – Mikkeli – Kouvola
• Jyväskylä – Joutsa – Heinola – Lahti
• Vaasa – Seinäjoki – Tampere – Hämeenlinna
• Pori – Harjavalta – Huittinen – Forssa
• Eurajoki – Rauma – Turku – Salo

Hinnat alk. 45€/hlö / meno-paluu

Risteily on K-18.
Pidätämme oikeuden artisti- ja ohjelmamuutoksiin.

Komediakapteenit tuottaa LIVE Risteilyt yhteistyössä Suomen Stand Up Clubin kanssa.

Tällä risteilyllä ei huumori lopu!

Felix Natalis