Viihde

Supernaturnal -näyttelijätär Nicki Aycox on kuollut 47-vuotiaana

Deadline kertoo, että näyttelijä Nicki Aycox on menehtynyt vain 47-vuotiaana.Yhdysvaltalaisnäyttelijä Nicki Aycox on menehtynyt 47-vuotiaana. Asiasta uutisoi muun muassa Deadline verkkosivusto, mutta hänen kuolinsyytä ei ole kerrottu julkaisuuteen. Aycoxilla diagnosoitiin leukemia hieman yli vuosi sitten.

Aycox näytteli myös elokuvissa Jeepers Creepers 2 (2003), Perfect Stranger – Vaara verkossa (2007), The X Files: I Want to Believe (2008) ja . Hänet nähtiin myös lukuisissa tv-sarjoissa mukana näyttelemässä mm. X-Files, Ally McBeal, L.A. Heat ja Kolmas kivi auringosta.

Aycox muistetaan parhaiten suosikkisarjasta Supernatural, jossa hän näytteli ensimmäisellä ja neljännellä kaudella Meg Masters -nimistä hahmoa.

– Ikävä kuulla, että mahtava Nicki Aycox, ensimmäinen Meg Mastersimme, kuoli. Liian nuorena. Hän oli ihastuttava ja antoi repliikkejä kuin hunajaa ja myrkkyä. Ihmettelen, miten hän teki sellaisesta yksinkertaisesta sanasta kuin “lackluster” legendaarisen, Supernaturalin luoja Eric Kripke Twitterissä.

Lepää rauhassa, Nicki!

Raimo Jalo