Viihde

Scream 6 sai julkaisupäivän – kiljumaan päästään taas jo ensi vuonna!

Kauhuelokuva Scream 6 nähdään vihdoinkin elokuvateattereissa ensi vuoden maaliskuussa.Kauhistuttavia uutisia kauhun ja slashereiden ystäville! Helmikuussa Suomen ensi-iltansa saanut Scream on vetänyt yleisöä leffateattereihin koronaepidemiasta huolimatta siihen malliin ympäri maailmaa, että jatko-osaa on lähdetty jo kehittelemään rivakkaalla tahtiin. Paramount onkin nyt julkistanut kuudennen elokuvan saapuvan katsottavaksi jo vain vuoden päästä, 31. maaliskuuta 2023.

Tulevalla uudella Ghostface-murhamysteerillä ei vielä toistaiseksi ole virallista nimeä. Paramount ja Spy Glass jatkavat kuitenkin sen parissa tuotantoyhteistyötään ja uusimman osan ohjanneet Matt Bellinelli-Olpin ja Tyler Gillett palaavat myöskin takaisin projektia varten. Uusimman osan kynäilleet James Vanderbuilt ja Guy Busick jatkavat hekin kirjoittamista kuudetta osaa varten.

Sarjan requelina eli rebootin ja jatko-osan sekoituksena toiminut Scream on onnistunut keräämään lippukassoilla jo hienot 139,5 miljoonaa dollaria. Sen tuotanto toteutettiin vain 25 miljoonalla, joten elokuva on maksanut itsensä takaisin moninkertaisesti. Edellisistä osista tuttujen Neve Campbellin, Courtney Coxin ja David Arquettin lisäksi sen pääosissa nähtiin Jackl Quaid, Rachel Zegler ja Melissa Barrera.

AnaGonda