Viihde

Saippuasarjanäyttelijätär Robyn Griggs menehtynyt 49-vuotiaana

Saippuasarjanäyttelijätär Robyn Griggs muistetaan One Life to Live ja Another World -sarjoista.Yhdysvaltalaisnäyttelijätär Robyn Griggs on menehtyi vain 49-vuotiaana kohdunkaulan syöpään viime viikon lauantaina 13. lauantaina. Asiasta kertoo muun muassa Hollywood Reporter verkkosivuillaan. Griggs kertoi kohdunkaulan syövästään avoimesti sosiaalisessa mediassa. Hän ilmoitti viime kuussa, että hänellä oli diagnosoitu neljä uutta kasvainta.

Hänet tunnettiin kenties parhaiten romanttisesta draamasarjasta Another World, jossa hän näytteli vuosina 1993-1995 roolinimellä Maggie Cory. Hän näytteli myös One Life to Live -saippuasarjassa roolinimellä Stephanie Hobart. Hän oli myös muuan muassa elokuvissa Zombiegeddon (2003) ja Severe Injuries (2003).

Vuonna 2020 Griggsille todettiin kohdunkaulan syöpä. Sairaudestaan huolimatta hän lietsoi ympärilleen positiivista mieltä.

Hän sanoi viime vuonna julkaistussa haastattelussa “Rakastan nauramista. Se on minun tapani selviytyä, joten varmistan aina, että löydän jotain hauskaa ajateltavaa.”

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Robyn Griggs (@robyngriggsofficial) jakama julkaisu

 

Raimo Jalo