Viihde

NYPD Blue -sarjan lapsitähti Austin Majors kuollut 27-vuotiaana – syynä huumeetko?

Yhdysvaltalainen entinen lapsinäyttelijä Austin Majors on kuollut vain 27 vuoden ikäisenä.2000-luvun hittisarja NYPD Bluesta tuttu lapsinäyttelijä Austin Majors on kuollut 27-vuotiaana. Hänen epäillään kuolleen fentanyylin yliannokseen. Viihdesivusto TMZ:n mukaan entinen lapsitähti löydettiin kuolleena kodittomien asuntolasta Los Angelesissa lauantai-iltana.

Austin Majors oli hiljattain kuvattu Los Angeles Daily Newsin artikkelia varten, kun Los Angelesin pormestari Karen Bass ja Yhdysvaltain asunnottomuusneuvoston (U.S. Interagency Council on Homelessness) toiminnanjohtaja Jeff Olivet vierailivat asunnottomien laitoksessa Hilda Solis Care First Villagessa, jossa Majors asui.

Majors oli 1990-luvulla ja 2000-luvun alussa kiireinen lapsinäyttelijä, joka tunnettiin parhaiten seitsemän kauden mittaisesta roolistaan NYPD Blue -sarjassa. Hän on esiintynyt vierailevana näyttelijänä muun muassa sarjoissa Teho-osasto, American Dad!, Täydelliset naiset, An Accidental Christmasja Ensisilmäyksellä, minkä lisäksi hän on esiintynyt useissa televisiomainoksissa.

Majorsin siskon ja entisen lapsinäyttelijän Kali Majors-Raglinin julkaisemassa muistokirjoituksessa Majorsia kuvailtiin ”rakastavaksi, taiteelliseksi, nerokkaaksi ja ystävälliseksi ihmiseksi”, joka ”koki suurta iloa ja ylpeyttä näyttelijänurastaan” ja ”hänen elämänsä tavoitteena oli tehdä ihmiset onnellisiksi”.

Majorsin perhe muisteli hänen kasvaneen kuvauksissa, toimineen vapaaehtoisena Kids With a Cause -järjestön tapahtumissa ja retkeilleen reppureissaamalla siskonsa Kalin kanssa. He ilmaisivat syvän menetyksensä ja sanoivat: ”Austin oli sellainen poika, veli, pojanpoika ja veljenpoika, joka teki meidät ylpeiksi, ja tulemme kaipaamaan häntä syvästi ikuisesti.”

Raimo Jalo