Musiikki

Valovoimainen Pete Parkkonen julkaisee uuden “Oon tässä” -singlen perjantaina

Pete Parkkonen julkaisee perjantaina 15.4. uuden voimaannuttavan singlen Oon tässä.Pete Parkkonen julkaisee uuden singlekappaleen Oon tässä perjantaina 15. huhtikuuta. Singlen ovat säveltäneet Parkkosen kanssa Kalle Lindroth ja Ilkka Wirtanen, joista jälkimmäinen vastaa myös kappaleen tuotannosta.

– Oon tässä on jo neljäs sinkku tulevalta viidenneltä albumiltani. Se on orgaaninen poprockbiisi, joka jatkaa rakkauden ylistystä. En malta odottaa, että pääsen esittämään kappaletta livenä keikoilla, kommentoi fiilisten Pete tiedotteen välityksellä.

Oon tässä -kappaleeseen julkaistaan myös tunnelmallinen lyriikkavideo.

Valovoimainen Parkkonen valmistelee viidettä studioalbumiaan. Tulevan albumin ensimmäinen single, Voimaa ja valoa, vietti vuoden radiolistalla nousten parhaimmillaan sijalle 5 ja on striimannut kultaa. Pete Parkkonen on Idols-kilpailusta startanneella lähes viisitoistavuotisella matkallaan ollut muun muassa ehdolla Emma Gaalassa (Kohta sataa, vuoden musiikkivideo), voittanut sekä Tanssii Tähtien Kanssa että Tähdet, Tähdet -ohjelmat ja Parkkonen on julkaissut neljä studioalbumia First Album (2009), I’m an Accident (2010), Pete Parkkonen (2014) ja Pete (2018). Tulevana syksynä Parkkonen nähdään muun muassa Atlantin Yli -TV-ohjelmassa.

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Warner Music Finland (@warnermusicfi) jakama julkaisu

AnaGonda