Musiikki

Upea uusi artistilupaus Aliisa Syrjä hurmaa soundillaan – debyyttisinglellään Tänne tunne

Tuore artistilupaus Aliisa Syrjä julkaisi tänään debyyttisinglen nimeltä Tää tunne.Tuore artistilupaus Aliisa Syrjä on sanoittanut kappaleen itse ja säveltänyt sekä tuottanut sen yhdessä luottotuottajansa Elias Heikkisen kanssa. Kappaleeseen on julkaistu myös Niko Hirvimäen ohjaama upea musiikkivideo, joka löytyy jutun lopusta.

– Tää biisi kertoo siitä, kun rakastaa niin että sattuu. Mä oon tosi herkkä tyyppi ja tunnen tunteet niin lujina, että välillä pelkään poksahtavani niistä kuin ilmapallo. Kappale syntyi kuin itsestään. Sävellän aina biisini itse mutta tällä kertaa Elias otti kitaran ja alkoi tapailla kertsin melodiaa ja siinä se oli. Ei mennyt kuin hetki niin meillä oli valmis biisi, kuvailee kappaleesta ja sen synnystä Aliisa Syrjä.

Aliisa Syrjä on laulaja-lauluntekijä, jonka sävellykset ja tekstit vievät mukanaan jonnekin sinne, missä surun ja onnen rajat ovat häilyvät ja mannerlaatat jyrisevät jalkojen alla. Ylöjärveltä kotoisin oleva Aliisa sanoittaa, säveltää ja pitkälti myös tuottaa biisinsä itse. Parhaiten artistina Aliisaa kuvaa se, että hänen lauluissaan klassikkokirjojen järkälemäinen ja filosofinen sisältö yhdistyy nuoren ihmisen elämään, runollisuus leikkisiin ja epäseksikkäisiin sanavalintoihin, sekä perinteinen lauluntekijyys nykypäivään. On kuultu myös mietittävän, oliko elämä ensin, vai lukiko elämä vain Aliisan tekstejä ja matki perässä.

Aliisa Syrjä – Tää tunne (Lyriikkavideo)

AnaGonda