Musiikki

Sini Yasemin ja Mouhous julkaisivat oman tulkintansa Uniklubin hittikappaleesta

Sini Yasemin ja Mouhous coveroivat Uniklubi-klassikkoa Rakkautta ja piikkilankaa.Genrerajoja rikkova laulaja Sini Yasemin ja suomiräpin punkbändiksi tituleerattu Mouhous ovat muovanneet takavuosien hittibiisistä uuden version.

Eilen perjantaina 20. toukokuuta Sini Yasemin ja Mouhous julkisti takavuosien hittibiisistä uuden version kappaleesta Rakkautta ja piikkilankaa. Kappale on alkujaan Uniklubin vuodelta 2004 ja samannimiseltä debyyttialbumilta. Vaikka osa alkuperäisen kappaleen sanoituksista on korvattu nelikon omilla, uutta verta teokseen tuovilla riimeillä, on kappaleen ikimuistoinen intro ja kertosäe pidetty entisellään. Kyseessä on samalla myös ensimmäinen kerta, kun Mouhous kuullaan toisen artistin kappaleella.

– Mietittiin yks päivä mun tuottajan kanssa, et olis hauska kirjottaa biisi, jossa olis jotenkin sitä 2000-luvun alun Suosikin keskiaukeeman moodia. Meni hetki ja aloin hyräilemään legendaarisen Uniklubin Rakkautta ja piikkilankaa -kertsiä. Biisi synty aika itestään ja sellasella ihanan huolettomalla otteella. Mouhous hyppäs messiin ja tässä ollaan, Sini Yasemin kuvailee tiedotteelle uuden kappaleen syntyä.

Raimo Jalo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *