Musiikki

Portion Boys – Kaasu pohjaan -musavideo julki

Spotify-suosikkiyhtye Portion Boys on julkaissut uuden singlen ja musiikkivideon.Spotify-suosikkiyhtye Portion Boys on lyönyt hynttyyt yhteen uuden MC Helper beKINGs -elokuvan tekijöiden kanssa ja julkaissut uuden kappaleen nimeltä Kaasu pohjaan ja kappaleella on tehty myös musiikkivideon.

– Meille oli suuri ilo ja kunnia päästä mukaan osaksi MC Helper beKINGs -leffaa. Tunnetaan vahvaa hengenheimolaisuutta leffan tekijäporukan Biisonimafian kanssa ja tuntui todella luontevalta lähteä tekemään biisiyhteistyötä, toteaa Portion Boys.

– Meillä ja Portion Boysilla on samanlainen DNA. Me ollaan kaikki semmosia selfmade-maneja. Myös Portion Boys on tehnyt kauan netin puolella, ja tullut nyt isommin esiin. Heillä on aina ollut haippi kunnossa, eli juttu ei oo ollut tekemällä tehtyä, vaan aitoa. Tästä biisiyhteistyöstä tiesi heti, että se menee hyvien tähtien alla. Ei ollut mitään jumppaamista, vaan kun päätettiin tehä tämmönen yhteistempaus, se oli vaan suoraa losotusta sitten. Tää on makee juttu, Kaitsu Walfrid Rinkinen hehkuttaa.

– Musta sekä tässä biisissä että tässä leffassa on nerokkainta se, että molemmat pelaa jonkinlaisella nostalgialla. Vaikka olisit minkäikänen, 30-, 40- tai 50-vuotias, karvanen tai karvaton ihmishenkilö, niin tää biisi iskee suhun sen nostalgian kautta. Nuoremmille tää on ihan suoraan ajobiisi – siitä vaan tukka tötterölle ja tättärää!

AnaGonda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.