Musiikki

PG Roxette julkaisi tänään perjantaina debyyttisinglensä The Loneliest Girl In The World -katso musiikkivideo

Per Gessle käynnistää Roxetten uuden aikakauden debyyttisingellä The Loneliest Girl In The World.Tänään perjantaina 3. kesäkuuta PG Roxette julkaisi debyyttisingen nimeltä The Loneliest Girl In The World. Kappale on ensimmäinen maistiainen tulevalta albumilta Pop-Up Dynamo!,  joka ilmestyy syyskuussa.

The Loneliest Girl In The World  -kappale tuntuu luonnolliselta seuraavalta askeleelta Per Gesslelle. Runsaan energinen, melodialtaan suloinen ja Roxetten tyylille tyypillisesti “don’t-bore-us-get-to-the-chorus” -koukuttava kappale sopii mihin tahansa aikakauteen Roxetten biisikatalogista. Piditpä kappaletta sitten popimpana rockina tai popina, jossa on hieman rockin särmää, on se erehtymättömästi Roxettea.

– Minulla oli niin hauskaa tehdä nämä äänitykset. Yritin todella palata siihen kirjoitustyyliin, joka minulla oli Roxetten alkuaikoina, ja se oli hauskaa. Osa kappaleista on parhaita, joita olen koskaan tehnyt. Ja Roxette-ystävieni kanssa työskenteleminen oli jälleen kerran upeaa. Me pysymme yhdessä kuin liima, kertoo tyytyväisenä Per Gessle.

Roxette on tuottanut pitkän yhteisen historiansa aikana kokoelman unohtumattomia pop-rock-anthemeja, kuten It Must Have Been Love, Listen To Your Heart, Fading Like A Flower, The Look, Dressed For Success ja Joyride. Roxette-yhtyeen alkujaan muodostivat Per Gesslen lisäksi Marie Fredriksson, jotka nousivat ympäri maailmaa listoille ja myivät yli 80 milljoonaa albumia ja saivat viisi peräkkäistä UK Top 5 -albumia. Roxetten ura päättyi murheellisesti, kun Marie Fredrikson menehtyi aivokasvaimen aiheuttamiin komplikaatioihin 61-vuotiaana joulukuussa 2019.

Per kokosi Roxetten klassisen livebändin (Jonas Isacsson, Clarence Öfwerman, Magnus Börjeson ja Christoffer Lundquist) uudelleen yhteen ja kutsui pitkäaikaiset taustalaulajat Helena Josefssonin ja Dea Norbergin mukaan, koska he pystyvät parhaiten kanavoimaan Marien valtavaa lahjakkuutta ja periksiantamatonta henkeä.

Voit katsoa kappaleen alta. Jos video ei näy, paina tästä.

Jokkeri