Musiikki

Kuolleen Foo Fighters -rumpalin ruumiista löytynyt useita huumausaineita

Perjantaina Kolumbiassa kuolleen Foo Fightersin rumpalin Taylor Hawkinsin ruumiista on löydetty useita huumausaineita.Kolumbialaisviranomaisten alustavissa toksikologisissa testeissä Taylor Hawkinsin ruumiista löydettiin muun muassa jäämiä marihuanasta, opioideista ja masennuslääkkeistä. Viranomaiset kertoivat jatkavansa kuolinsyyn selvittämistä. Bogotan pormestarin kanslia kertoi aiemmin hätäkeskuksen saaneen hälytyksen henkilöstä, joka valitteli rintakipua. Hawkinsia yritettiin myös elvyttää.

Hawkins on aikaisemmin puhunut julkisesti huumeidenkäytöstään. Hän on muun muassa kertonut ottaneensa yliannostuksen heroiinia vuonna 2001.

Hawkinsista tuli Foo Fightersin rumpali vuonna 1997. Yhtye oli kiertueella Etelä-Amerikassa Hawkinsin kuoleman aikaan.

Moninkertaisesti palkitun, maailman suurimpiin kuuluvan rockyhtye Foo Fightersin rumpali oli kuollessaan vain 50-vuotias. Foo- Fighters -yhtye kertoi asiasta sosiaalisen median tileillään varhain eilen lauantaina Suomen aikaa.

Hawkinsia jäävät kaipaamaan muun muassa tämän perhe, vaimo (Allison) ja pariskunnan kolme lasta, rumpalin muusikkokollegat sekä valtava joukko faneja.

AnaGonda