Musiikki

Kansainvälinen DJ-supertähti Alan Walker julkaisee perjantaina Cha Cha Cha -remixin

Norjalainen huippu-DJ Alan Walker julkaisee huomenna versionsa Käärijän Cha Cha Cha -jättihitistä.Suomalainen rap-artisti Käärijä paljasti yhteistyön viime viikolla TikTok-tilillään, ja eilen Helsingissä nähtiin unohtumaton tempaus, kun Käärijä ja norjalainen huippu-DJ Alan Walker esiintyivät raitiovaunussa, jossa noin satakunta fania pääsi kuulemaan uuden remixin ennakkoon. Alan Walkerin käsittelyssä vuoden isoin bilebiisi on entistäkin sopivampi tanssilattialle.

– On ollut todella hauskaa työskennellä Käärijän kanssa ja olen kiitollinen, että hän luotti käsiini Cha Cha Cha -biisin, josta on tullut kuunnelluin suomenkielinen kappale Spotifyssa koskaan! Toivottavasti fanimme pitävät remixistä yhtä paljon kuin me, kommentoi Alan Walker.

– Makee homma, että maailmantähti lähti messiin duunaamaan remixiä. Eihän tästä olisi osannut edes haaveilla. Alan teki todella hyvää duunia ja sai aikaan semmosen version, mitä kehtaa kyllä kylillä luukuttaa, Käärijä hehkuttaa.

Alan Walker on kansainvälistä huippusuosiota nauttiva DJ-tuottaja, joka on kerännyt maailmanlaajuisesti yli 50 miljardia striimiä. Alanin vuonna 2015 julkaistu debyyttisingle Faded on saanut yli 1,7 miljardia striimiä Spotifyssa ja valtavat 3,4 miljardia katselua YouTubessa, tehden siitä 19. katsotuimman musiikkivideon YouTubessa. Spotifyn seuratuin DJ on aiemmin tehnyt remixejä muun muassa Miley Cyrukselle, Coldplaylle ja Bruno Marsille, ja tämän remixit ovat keränneet yhteensä yli miljardi striimiä.

Käärijä ja Cha Cha Cha -kappale ovat tehneet suomalaisen musiikin historiaa nousemalla ennennäkemättömäksi kansainväliseksi ilmiöksi. Kappale keräsi parhaimmillaan maailmanlaajuisesti yli 3,8 miljoonaa striimiä päivässä ja nousi globaalisti Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden listan sijalle 7.

Felix Natalis